google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 ΟΙ ΑΡΜΕΝΙΟΙ ΓΙΟΡΤΑΣΑΝ ΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ- ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΒΛΕΠΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΦΘΗΝΑ ΟΙΚΟΠΕΔΑ

ΟΙ ΑΡΜΕΝΙΟΙ ΓΙΟΡΤΑΣΑΝ ΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ- ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΒΛΕΠΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΦΘΗΝΑ ΟΙΚΟΠΕΔΑ

ΤΟΥΣ Άγιους Πάντες γιόρτασε το κοινοτικό διαμέρισμα Αρμενιών παρουσία πλήθος πιστών και επισκεπτών του ιστορικού ναού που δεσπόζει στο κέντρο του χωριού. Η λιτανεία διεξήχθη στην κεντρική πλατεία με κατάληξη τον Ναό ενώ μετά το τέλος ακολούθησε κέρασμα από τις τοπικές αρχές. Την ιστορία των Αρμενιών τόνισε σε δηλώσεις του ο Πρόεδρος Τάκης Καλογερόπουλος ο οποίος είπε ότι το όνομά του προέρχεται από τα Ομηρικά έπη, με την ονομασία του να χάνεται στα βάθη των αιώνων αποτελώντας το κομβικό σημείο αναφοράς για την ορεινή ζώνη. 
Πρόσθεσε ότι επεκτάθηκε το σχέδιο του διαμερίσματος με αναμόρφωση των κοινοτικών δρόμων και ανάπλαση της πλατείας ενώ στα έργα περιλαμβάνεται η οικιστική του ανάπτυξη. Διευκρίνισε ότι έχουν αναπαλαιωθεί παλιές οικίες ενώ παρατηρείται οικοδομική δραστηριότητα σε οικόπεδα της περιοχής τα οποία αξιοποιούν οι απόδημοι με πολύ μικρό κόστος απόκτησης. Συμπλήρωσε ότι ο Ξενώνας του χωριού διαθέτει όλες τις ανέσεις με 4 ενοικιαζόμενα δίκλινα για τους επισκέπτες ενώ υπάρχει βιβλιοθήκη, ιατρείο και γραφείο της κοινότητας, ενώ οι σύλλογοι προσφέρουν ασύρματο δίκτυο στο χωριό, ενώ τα καταστήματα βρίσκονται στην πλατεία ως αργά το βράδυ. Στις εκδηλώσεις έδωσαν το παρών από την αυτοδιοίκηση μόνο ο Ζαχαρίας Κανελλόπουλος και νωρίτερα ο Σωτήρης Μπακούρος..

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη