google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Στον Εισαγγελέα ο Κατσίβελας για τους νηστικούς ασθενείς στον «Άγιο Ανδρέα»

Στον Εισαγγελέα ο Κατσίβελας για τους νηστικούς ασθενείς στον «Άγιο Ανδρέα»

Στον Εισαγγελέα αναμένεται να προσφύγει ο Διοικητής της Υγειονομικής Περιφέρειας Παναγιώτης Κατσίβελας «αδυνατώντας να κατανοήσει» τα όσα συμβαίνουν στον «Αγιο Ανδρέα» με τους οδηγούς.
Όπως τονίζει, παρότι το νοσοκομείο διαθέτει 8 οδηγούς, μένει ακάλυπτο. Ενδεικτικό είναι ότι την Κυριακή το πρωί μετέφερε το φαγητό από το 409 ο αναπληρωτής διοικητής Βασίλειος Καραμπελιάς. «Θα πάω στον εισαγγελέα διότι δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτό το παιχνίδι» δήλωσε ο κ. Κατσίβελας. «Κάτι συμβαίνει σε αυτό το νοσοκομείο το οποίο πρέπει να σταματήσουμε προς όφελος των ασθενών μας».
Χαρακτηριστικό είναι ότι Σάββατο το πρωί ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων Κώστας Πετρόπουλος ενημέρωνε τα ΜΜΕ με ηλεκτρονικό του μήνυμα ότι: «Μέχρι αυτήν τη στιγμή οι ασθενείς στο Νοσοκομείο "Αγιος Ανδρέας" δεν έχουν πάρει το πρωινό τους, γιατί απλούστατα, ως συνήθως, δεν υπάρχει οδηγός για να το μεταφέρει…»
Μάλιστα απηύθυνε σχετικό ερώτημα για την κατάσταση αυτή προς τον Βασίλειο Καραμπελιά, που εκείνη την ώρα εκτελούσε χρέη οδηγού. Αξιοσημείωτο είναι ότι ο κ. Πετρόπουλος ως υπαίτιους εντοπίζει τον αναπληρωτή διοικητή και τον διοικητή της 6ης ΥΠε, αλλά και τις εισαγγελικές αρχές, που κατά τον πρόεδρο του Σωματείου, «σιωπούν» στις συνεχείς παρεμβάσεις του.
Ενδεικτικό της έλλειψης οργάνωσης ή οποιουδήποτε άλλου παρασκηνίου, είναι ότι χθες στις 4 το απόγευμα, κι ενώ σύμφωνα με το σωματείο εργαζομένων και το γραφείο επιστασίας, δεν προβλέπονταν βάρδια οδηγού, εμφανίστηκε βαρδιούχος.
Πώς προέκυψε και από πού; Στην πρωινή βάρδια, υπήρχε οδηγός; Αν ναι, από ποιον πήρε άδεια και απουσίαζε; Ποιος είναι ο προγραμματισμός που έχει κάνει η διοίκηση του νοσοκομείου για να μην υπάρξουν προβλήματα; Ερωτηματικά στα οποία οφείλει η διοίκηση του συστήματος να απαντήσει.
Πηγή: patratora.gr

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη