google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Φωτιά σε εστιατόριο στην πλατεία Κυπαρισσίας

Φωτιά σε εστιατόριο στην πλατεία Κυπαρισσίας

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η φωτιά εκδηλώθηκε λίγο πριν τις 6.30 το απόγευμα στην καμινάδα του εστιατορίου, αλλά πήρε διαστάσεις και εξαπλώθηκε στην κουζίνα και το ταβάνι του καταστήματος. 
Από το ταβάνι του εστιατορίου, που είναι στο ισόγειο κτίσματος, προχώρησε στο πάτωμα του ορόφου όπου είναι οικία και δύο γραφεία που όμως δεν είναι επιπλωμένα καθώς δεν χρησιμοποιούνται. 
Οι ιδιοκτήτες του εστιατορίου άμεσα επιχείρησαν να περιορίσουν την πυρκαγιά και εκκένωσαν το χώρο τους, ενώ ειδοποίησαν το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Κυπαρισσίας και στο σημείο έσπευσαν πυροσβεστικά οχήματα και οι πυροσβέστες ξεκίνησαν την επιχείρηση κατάσβεσης ώστε η φωτιά να μην επεκταθεί, προκαλώντας πύρινο παρανάλωμα, στην οικία και σε διπλανά καταστήματα. Η Τροχαία Κυπαρισσίας διέκοψε και εξέτρεψε την κυκλοφορία  των οχημάτων. 
Mε τις συντονισμένες προσπάθειες των δυνάμεων της Πυροσβεστικής η φωτιά περιορίστηκε. Ωστόσο, το εστιατόριο υπέστη τεράστιες καταστροφές και σε εξοπλισμό αλλά και σε πάγιες εγκαταστάσεις και χώρους του. 

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη