google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 "Οι δημότες να μην παρασύρονται απο τα έργα βιτρίνας της τελευταίας στιγμής, τις νυκτερινές επισκέψεις στα σπίτια τους και τις ανέξοδες υποσχέσεις"

"Οι δημότες να μην παρασύρονται απο τα έργα βιτρίνας της τελευταίας στιγμής, τις νυκτερινές επισκέψεις στα σπίτια τους και τις ανέξοδες υποσχέσεις"

Πραγματοποιήθηκε στην Κυπαρισσία στις 14-5-2014 η δεύτερη κεντρική ομιλία του Στάθη Ανδρινόπουλου, υποψήφιου δημάρχου Τριφυλίας με το συνδυασμό "Η Τριφυλία αλλάΖΕΙ". Στην ομιλία του ο κος. Ανδρινόπουλος αναφέρθηκε στο πρόγραμμα του συνδυασμού για τη δημοτική ενότητα Κυπαρισσίας. Επισήμανε ορισμένα σημαντικά ζητήματα της περιοχής όπως η αντικατάσταση σωλήνων αμιάντου, η αναστήλωση του κάστρου, η ανάπλαση της περιοχής του λιμανιού, η πάταξη του παραεμπορίου κ.α.
Αναφέρθηκε επίσης στην παντελή έλλειψη προγράμματος άλλων συνδυασμών και κάλεσε τους δημότες να μην παρασύρονται απο τα έργα βιτρίνας της τελευταίας στιγμής, τις νυκτερινές επισκέψεις στα σπίτια τους και τις ανέξοδες υποσχέσεις Τελειώνοντας την ομιλία του παρουσίασε τους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους της δημοτικής ενότητας Κυπαρισσίας και Τριπύλης καθώς και τους υποψηφίους των χωριών της Κυπαρισσίας. Τέλος προέβη σε αναφορές για το λιμάνι της πόλης, την καθημερινότητα αλλά και δημιουργία υποδομών...

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη