google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ ΡΟΛΟ ΤΗΣ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ ΜΕ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΕΞΗΡΕ Ο ΑΝΔΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ

ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ ΡΟΛΟ ΤΗΣ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ ΜΕ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΕΞΗΡΕ Ο ΑΝΔΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ


THN στρατηγική αναπτυξιακή πορεία του Δήμου ΤΡΙΦΥΛΊΑΣ ως ενιαία οντότητα αλλά με αναφορά στην Δ.Ε. Κυπαρισσίας για τις προοπτικές της περιοχής ανέλυσε σε μια μεγάλη προεκλογική συγκέντρωση στην κεντρική πλατεία Κυπαρισσίας ο υποψήφιος Δήμαρχος Ευστάθιος Ανδρινόπουλος.
Επισήμανε ορισμένα σημαντικά ζητήματα της περιοχής όπως η αντικατάσταση σωλήνων αμιάντου, η αναστήλωση του κάστρου, η ανάπλαση της περιοχής του λιμανιού, η πάταξη του παραεμπορίου, η εξωστρέφεια δράσεων στα χωριά, η επέκταση του Βιολογικού καθαρισμού, η επιτάχυνση των σχεδίων πόλης και των Γ.Π.Σ. αλλά και άλλων ζητημάτων.
Αναφέρθηκε επίσης στην παντελή έλλειψη προγράμματος άλλων συνδυασμών και κάλεσε τους δημότες να μην παρασύρονται από τα έργα βιτρίνας της τελευταίας στιγμής, τις νυκτερινές επισκέψεις στα σπίτια τους και τις ανέξοδες υποσχέσεις, ενώ παρουσίασε όλους τους υποψήφιους της Δ.Ε. Κυπαρισσίας και της Τ.Κ. Κοινότητας.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη