google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Γ. Πουλοκέφαλος: Ο Τατούλης πάσχει από "απώλεια προσανατολισμού"...

Γ. Πουλοκέφαλος: Ο Τατούλης πάσχει από "απώλεια προσανατολισμού"...

Απαντώντας στους προσωπικούς χαρακτηρισμούς που εξαπέλυσε εναντίον του στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου, ο πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Γ. Πουλοκέφαλος, σε σχετική ανακοίνωση του κάνει λόγο για έλλειψη ψυχικού αποθέματος. 
Ο κ. Πουλοκέφαλος, μεταξύ άλλων, σημειώνει: "Το ψυχικό απόθεμα ή το έχεις ή δεν το έχεις! Και αυτό ο κ. Τατούλης δεν το έχει! Με εμμονή στις αρχές μου, τον αφήνω στην   "λογιστική του κοσμογονία" με μία όμως απαραίτητη υπενθύμιση,  καταστάλαγμα από τη σοφία του λαού μας. Οποιος σπέρνει ανέμους, θερίζει θύελλες. Στα μαρμαρένια αλώνια, λοιπόν κ. Τατούλη».

ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΔΗΛΩΣΗ - ΑΠΑΝΤΗΣΗ Γ. ΠΟΥΛΟΚΕΦΑΛΟΥ

«Πληροφορήθηκα έκπληκτος τους προσωπικούς χαρακτηρισμούς του περιφερειάρχη Πελοποννήσου στη σημερινή του συνέντευξη, περί υπαρξιακών προβλημάτων, αλλά δεν θα του κάνω τη χάρη να του ανταπαντήσω με τον ίδιο τρόπο.
Οταν οι θέσεις του στερούνται πολιτικών όρων και επιχειρημάτων,   η γνωστή και δοκιμασμένη δίοδος διαφυγής για αυτόν είναι οι  χαρακτηρισμοί. Και αυτό του το αναγνωρίζω, το κατέχει. Το είδαμε άλλωστε σε πολλές εκφάνσεις της πολιτικής του διαδρομής.
Τον καταλαβαίνω. Ο πανικός πολλές φορές δημιουργεί σαν επακόλουθο "απώλεια προσανατολισμού" και εκεί δεν υπάρχουν διακρίσεις.Το ψυχικό απόθεμα ή το έχεις ή δεν το έχεις! Και αυτό ο κ. Τατούλης δεν το έχει! Με εμμονή στις αρχές μου, τον αφήνω στην   "λογιστική του κοσμογονία" με μία όμως απαραίτητη υπενθύμιση,  καταστάλαγμα από τη σοφία του λαού μας. Οποιος σπέρνει ανέμους, θερίζει θύελλες. Στα μαρμαρένια αλώνια, λοιπόν κ. Τατούλη».

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη