google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Δύο θέσεις εποχικών στη Μεσσηνία

Δύο θέσεις εποχικών στη Μεσσηνία

Την πρόσληψη συνολικά δύο ατόμων, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών της Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας, ανακοινώνει η Περιφέρεια Πελοποννήσου, στα πλαίσια υλοποίησης του προγράμματος εξυγίανσης του Ζωικού Κεφαλαίου της χώρας για την καταπολέμηση του μελιταίου πυρετού.
Ειδικότερα πρόκειται για 1 θέση Κτηνιάτρου Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης και 1 θέση Εργατών/τριών Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης.
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται έως τις 28 Mαρτίου 2014 να συμπληρώσουν και να αποστείλουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ. 3, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας στην διεύθυνση (Περιφέρεια Πελοποννήσου – Π.Ε. Μεσσηνίας, Ψαρών 15, Διοικητήριο, Καλαμάτα, ΤΚ 24100, απευθύνοντάς την στο Τμήμα Γραμματείας της Δ/νσης Διοικητικού – Οικονομικού, υπόψη κας. Αικατερίνης Καραμπάτσου ή κας. Δέσποινας Καραϊσκου).
Οι υποψήφιοι μπορούν να αναζητήσουν τα έντυπα των αιτήσεων είτε από την παραπάνω διεύθυνση, είτε στο δικτυακό τόπου του ΑΣΕΠ (www.asep.gr), είτε στα κατά τόπους Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ) αλλά και στην ηλεκτρονική τους διεύθυνση (www.kep.gov.gr).

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη