Στο National Geographic στο Λονδίνο η Περιφέρεια Πελοποννήσου

Η Μυθική Πελοπόννησος βρέθηκε στη Στοκχόλμη, μέσω της συμμετοχής της Περιφέρειας Πελοποννήσου στην έκθεση GREEKLAND PANORAMA, από τις 14 έως τις 16 Φεβρουαρίου 2014, για την προώθηση του τουριστικού προϊόντος και την σύναψη επαγγελματικών συνεργασιών στην Σκανδιναβική αγορά.
 Στην αποστολή συμμετείχαν ξενοδόχοι και τουριστικοί επαγγελματίες από όλες τις Περιφερειακές Ενότητες της Πελοποννήσου, οι οποίοι παρουσίασαν στους τουριστικούς επαγγελματίες και το κοινό της Σκανδιναβίας τις ιδιαίτερες προσφορές τους. Κατά τη διάρκεια της έκθεσης έλαβαν μέρος σημαντικές δράσεις προώθησης της γαστρονομίας καθώς και b2b επιχειρηματικές συναντήσεις. Την Περιφέρεια Πελοποννήσου εκπροσώπησε η θεματική Αντιπεριφερειάρχης Κωνσταντίνα Νικολάκου. 
Η έκθεση GREKLAND PANORAMA αποτέλεσε την πρώτη αποκλειστική έκθεση στη Σουηδική αγορά και συμμετείχαν οι tour operators APOLLO KUONI, TUI NORDIC, AIRTOURS, VING, TEMA RESOR, η αεροπορική εταιρία SAS – Scandinavian Airlines, και ο μεγαλύτερος εισαγωγέας και διανομέας ελληνικών τροφίμων στην Σουηδία FONTANA. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσίασε η συμμετοχή της Πελοποννήσου λόγω των  νέων πτήσεων Στοκχόλμης-Καλαμάτας από την Aegean. 
Στο περίπτερο της Πελοποννήσου βρέθηκε ο εμπορικός διευθυντής του APOLLO  KUONI Τ. Φιλιππόπουλος, που συνεργάζεται με Πελοποννησιακές επιχειρήσεις. Ο κ. Φιλιππόπουλος στη συνάντησή του με την κα. Νικολάκου αναφέρθηκε στη δυναμική της Πελοποννήσου ως προορισμό με μεγάλες προοπτικές για το μέλλον αλλά και στις ενέργειες που γίνονται τα τελευταία χρόνια για την προβολή της Πελοποννήσου. Αντίστοιχα, ο εκπρόσωπος του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού συνεχάρη την Περιφέρεια Πελοποννήσου και τον Περιφερειάρχη Πέτρο Τατούλη όχι μόνο για τη συμμετοχή τους στην έκθεση GREKLAND PANORAMA αλλά και στις υπόλοιπες σημαντικές έως τώρα δράσεις εξωστρέφειας.
Share on Google Plus

About kyparissiotis

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ωραια το εχεις γραψει το αρθρο οχι λονδινο αλλα στοκχολμη!και που κολαι το νατιοναλ τζεογκραφικ;και εκει ηταν και ο συλογος ξενοδοχων τριφυλλιας που ουτε καν το ανεφερες