google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Ψάχνει υποψήφιο δήμαρχο η μείζων μειοψηφία!

Ψάχνει υποψήφιο δήμαρχο η μείζων μειοψηφία!

Την ανασύνταξη, ανανέωση και κάθοδο στις ερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές αποφάσισε ο συνδυασμός της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Τριφυλίας, στη σύσκεψη που είχαν οι σύμβουλοι του συνδυασμού το βράδυ της Πέμπτης στη Μαραθούπολη. Ωστόσο δεν ξεκαθαρίστηκε ποιος θα ηγηθεί του συνδυασμού αφού ο μέχρι τώρα επικεφαλής Δημήτρης Σωτηρόπουλος αν και εκδήλωσε την πρόθεση να μην είναι εκ νέου υποψήφιος, δεν το απέκλεισε κιόλας εφόσον χρειαστεί. Έτσι το όλο ζήτημα μένει ανοιχτό και εφόσον δεν επιλεγεί ένα νέο πρόσωπο εκτός συνδυασμού -κάτι που φαίνεται να έχει και τις λιγότερες πιθανότητες- η επιλογή φαίνεται να κλείνει προς τα υπάρχοντα στελέχη και έναν εκ των Σωτήρη Μπακούρου, Γιάννη Κατσαργύρη, Θανάση Πετρόπουλου, Σωτήρη Τσίγγανου.
 Όπως τονίστηκε πάντως αυτό θα αποφασιστεί στη συνέχεια αφού πρώτο μέλημα είναι η ανασυγκρότηση και η ανανέωση. Όσον αφορά την κάθοδο στις εκλογές, εκτιμήθηκε ότι όπως έχει διαμορφωθεί το τοπίο στην τοπική αυτοδιοίκηση η ύπαρξη ενός συνδυασμού με τα δικά τους ποιοτικά χαρακτηριστικά, κρατώντας την ανεξαρτησία και την ποιότητα των στελεχών του, είναι αναγκαίος για τον τόπο.
 Στην σύσκεψη επίσης δεν έλειψε η αυτοκριτική για την μέχρι τώρα παρουσία του συνδυασμού ως αξιωματικής αντιπολίτευσης στο δήμο, έγινε αξιολόγηση της πορείας του, ενώ προβληματισμός φαίνεται να επικρατεί για τη συμπεριφορά του εκλογικού σώματος όταν βρεθεί στην κάλπη, αφού επισημάνθηκε ότι ο κόσμος πρέπει να πεισθεί πως θα πρέπει να ψηφίσει καθαρά αυτοδιοικητικά και επιλέγοντας τα πιο ικανά πρόσωπα και όχι αντιμνημονιακά ή αντικαλλικρατικά, αφού οι εκλογές αυτές αφορούν την αυτοδιοίκηση και τον τόπο που ζουν. Πληροφορίες επίσης αναφέρουν ότι στη σύσκεψη έπεσαν στο τραπέζι και κάποια ονόματα εκτός συνδυασμού στα οποία θα μπορούσε να γίνει κρούση ώστε να ηγηθούν, τα οποία όμως και απορρίφθηκαν χωρίς να υπάρξει περαιτέρω συζήτηση. eleftheriaonline

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη