google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Αναστάτωσε τη πόλη ψεύτικη είδηση για σοβαρή ληστεία στο Μεμί, σημειώθηκε όμως στους Αρμενιούς

Αναστάτωσε τη πόλη ψεύτικη είδηση για σοβαρή ληστεία στο Μεμί, σημειώθηκε όμως στους Αρμενιούς

ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ είναι η είδηση που δημοσιεύτηκε σε τοπική εφημερίδα ότι..τάχα χτύπησαν ηλικιωμένη αλύπητα για να την ληστέψουν στο Μεμί Κυπαρισσίας και μάλιστα ότι χαροπαλεύει σε νοσοκομείο της Πάτρας!
Πιο αναλυτικά διασταυρώνοντας την πραγματική είδηση- γιατί μόνο έγκυρες πληροφορίες επιζητούμε να δημοσιεύονται στον kyparissiotis- η ηλικιωμένη γυναίκα ηλικίας περίπου 75 ετών στο Μεμί είναι πολύ καλά στην υγεία της και βρίσκεται με συγγενικό της πρόσωπο στην Αθήνα καθώς εκεί ευρίσκονται τα παιδιά της. Η είδηση ότι...χαροπαλεύει αναστάτωσε την περιοχή μας παρά το γεγονός ότι κρούσματα κλοπών σημειώνονται με μικρότερη όμως ένταση στην Τριφυλία με βάση τα στατιστικά στοιχεία μεταξύ 2012 και 2013!
Ισχύει όμως η είδηση που επιβεβαιώνεται ότι άγνωστοι δράστες παραβίασαν οικία στους Αρμενιούς όταν απουσίαζε ο ιδιοκτήτης της ο οποίος διατηρεί κατάστημα στην Κυπαρισσία και όταν επέστρεψε αντιλήφθηκε ότι οι δράστες είχαν αφαιρέσει χρυσαφικά, κοσμήματα, λίρες και αντικείμενα. Η οικία βρίσκεται στον οικισμό του χωριού αλλά η παραβίαση δεν έγινε αντιληπτή από τους γείτονες.

1 Σχόλια

Νεότερη Παλαιότερη