google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 KYΠΑΡΙΣΣΙΑ: ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ. Μεγάλο μπαμ με Ιλιέ Μιτρόφ που επιστρέφει…

KYΠΑΡΙΣΣΙΑ: ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ. Μεγάλο μπαμ με Ιλιέ Μιτρόφ που επιστρέφει…

Πολύ δυνατά στο μεταγραφικό παζάρι κινείται τελικά και η Κυπαρισσία. Η διοίκηση έκλεισε κυριολεκτικά πριν από λίγο τον Σκοπιανό Ίλιε Μιτρόφ που επιστρέφει στην ομάδα του ΑΟΚ. Ο Μιτροφ ειναι 29 ετων και ειναι μεσοεπιθετικος.Περυσι αγωνιζοταν στο Πρωτάθλημα των Σκοπίων και μάλιστα αγωνίστηκε και στο Europa League. Η διοίκηση προσέγγισε τον ποδοσφαιριστή και συμγώνησαν να ξαναφορέσει την «κυανόλευκη» φανέλα και να βοηθήσει την Κυπαρισσία.
Εχει αγωνιστει ακομη στον Αιαντα Σαλαμινας, στο Πανόπουλο και επισης 2 χρονια στην Παναχα’ι’κη. Προκειται για εναν πολυ ποιοτικο ποδοσφαιριστη που εχει ξεχωρισει στις κατηγοριες,με παραστασεις και εμπειρια. Χαρακτηριζεται ευκολα παικτης »εργαλειο» καθως ενω η φυσικη του θεση ειναι στο κεντρο μπορει να αγωνιστει και να υποστηριξει ολες τις θεσεις στον αγωνιστικο χωρο.Tέλος, αύριο το απόγευμα θα πραγματοποίησει την πρώτη του προπόνηση μαζί με τον Ντιόπ, το άλλο απόκτημα της Κυπαρισσίας.
Με πληροφορίες από το taklin.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη