google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Στην Εράνη Φιλιατρών και ο Κιούτακ Αντρέι μετά τον ΜΠΕΓΛΕΤΖΉ!

Στην Εράνη Φιλιατρών και ο Κιούτακ Αντρέι μετά τον ΜΠΕΓΛΕΤΖΉ!

Στο δυναμικό της Εράνης εντάχθηκε εχθές αργά το βράδυ και ο ΡουμάνοςΚιούτακ Αντρέι, μετά τους Χρονόπουλο, Γκρέτσα και Μπεγλετζή.
Ο 28χρονος επιθετικός αγωνιζόταν την περίοδο 2012-2013 στο Κακόβατο με την φανέλα του ΠΑΟ, ενώ τα τελευταία χρόνια ήταν παίκτης του ΑΟ Κυπαρισσίας. 
Ο Κιούτακ ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στις ακαδημίες της Εράνης, για να επιστρέψει ξανά μετά από χρόνια στην φιλιατρινή ομάδα.
Στις πρώτες του δηλώσεις ο νεαρός πρώην παίκτης του ΑΟΚ, τόνισε ότι:
"είμαι πολύ χαρούμενος που θα είμαι και εγώ μέρος αυτής της σπουδαίας ομάδας με υψηλούς στόχους και είμαι σίγουρος ότι θα πρωταγωνιστήσουμε σε αυτό το ανταγωνιστικό πρωτάθλημα".
Η Διοίκηση πάντως συνεχίζει τις επαφές της για παίκτες που θεωρεί ότι μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα την νέα αγωνιστική περίοδο, ενώ η προετοιμασία έχει προγραμματιστεί πλέον για τις 16 Αυγούστου, μετά και τις τελευταίες αλλαγές στην ημερομηνία έναρξης του πρωταθλήματος που έχει ανακοινωθεί από την ΕΠΣ Μεσσηνίας για τις αρχές Οκτωβρίου.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη