google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Εράνη: Τεχνικός σύμβουλος ο Λύμπε, ξανά πρόεδρος ο Γκόνος!

Εράνη: Τεχνικός σύμβουλος ο Λύμπε, ξανά πρόεδρος ο Γκόνος!

Συγκροτήθηκε, τελικά το βράδυ 23/05 σε σώμα, το νέο διοικητικό συμβούλιο της λαοφιλούς Εράνης Φιλιατρών που εκλέχτηκε στις τελευταίες αρχαιρεσίες και στην θέση του προέδρου παρέμεινε ξανά ο Κώστας Γκόνος. Από την απερχόμενη διοίκηση της άλλοτε κραταιάς ομάδας, δεν έθεσαν υποψηφιότητα επτά "7" μέλη, μεταξύ των οποίων και ο διοικητικός παράγοντας και τ. πρόεδρός της Βασίλης Παπαθεοδοσίου. Το νεοεκλεγέν Δ.Σ. απαρτίζεται απο 15 μέλη και το προεδρείο που προέκυψε έχει ως εξής:
Πρόεδρος: Κώστας Γκόνος
Αντ/δρος: Σπύρος Καυκάς
Γεν. Γραμματέας: Μπάμπης Αλεξανδρόπουλος
Ταμίας: Γιάννης Δρακόπουλος
Γεν. Αρχηγοί: Μπάμπης Χρονόπουλος, Μπάμπης Κώτσος και Χρήστος Αρβανιταντώνης
Έφοροι Υλικού: Παναγιώτης Καυκής και Νίκος Λυμπερόπουλος
Υπεύθυνοι Ακαδημιών: Μπάμπης Αλεξανδρόπουλος, Παναγιώτης Καυκής και Μπάμπης Λιβερόπουλος
Υπεύθυνοι Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων: Οι Χρονόπουλος και Αλεξανδρόπουλος.
Μέλη: Σπύρος Αλεξανδρόπουλος, Γιώργος Χαλιακόπουλος, Αλέξης Μιχαλακόπουλος και ο ιατρός Ζαχαρίας Στάμος τον οποίο η διοίκηση του φιλιατρινού συλλόγου ευχαριστεί θερμά για την πολύτιμη βοήθειά του.
ΠΑΡΩΝ ΚΑΙ Ο ΛΥΜΠΕ…
Ευχάριστη νότα για την Εράνη, αλλά και τους πολυάριθμους φίλους της αποτελεί το γεγονός ότι το νέο διοικητικό συμβούλιο της Εράνης στο νέο πρωτάθλημα της Α΄ Μεσσηνίας θα έχει ως τεχνικό σύμβουλο το Λύμπε! Επίσης, θα στηριχθεί επί το πλείστον στον νυν έμψυχο δυναμικό, σε κάποιους νεαρούς παίκτες που θα προωθηθούν από τις ακαδημίες, αλλά και σε μετεγγραφικές κινήσεις που θα γίνουν τις προσεχείς ημέρες από την περιοχή της Τριφυλίας. Επίσης, οι άνθρωποι της Εράνης στην τελευταία συνάντηση που είχαν στα Φιλιατρά με το Νίκο Λυμπερόπουλο, πήραν την διαβεβαίωση ότι εκτός από τις τεχνικές του γνώσεις, θα βρίσκεται ποιο κοντά όσο ποτέ άλλοτε και, θα καλύψει οικονομικά ο ίδιος το αθλητικό υλικό για την προσεχή αγωνιστική περίοδο. Στο μεταξύ, ο πρώην διεθνής άσος δεν ξεχνά ΠΟΤΕ την ομάδα που τον ανέδειξε και, από τούδε και στο εξής, ως επίσημος σκάουτερ της ΕΠΟ, οι παίκτες που θα αναδεικνύει η Εράνη θα έχουν το πρώτο λόγο.
ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΑΝΑΝΕΩΣΕΙΣ...
Τέλος, οι διοικούντες την Εράνη, τις προσεχείς ημέρες θα προχωρήσουν στην πρόσληψη νέου τεχνικού, μετά τη λύση της συνεργασίας με τον Θοδωρή Ανδριόπουλο, ενώ παρελθόν θα αποτελέσουν εκτός απροόπτου οι ποδοσφαιριστές οι Αλεβίζος, Ζώης, Παναγόπουλος, Καραμπετιάν και, Ανδρώνης, χωρίς φυσικά να αποκλείεται κάποιος παίκτης να συμφωνήσει και να παραμείνει στην φιλιατρινή ομάδα, καθώς το μπάτζετ θα είναι αρκετά χαμηλό σε σχέση με πέρυσι.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη