google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 ΠΛΗΘΟΣ ΑΘΛΗΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑ ΣΤΟ 18ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ- ΑΣΤΕΡΙΑ ΤΟΥ ΒΑΔΗΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΕΓΑΣ

ΠΛΗΘΟΣ ΑΘΛΗΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑ ΣΤΟ 18ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ- ΑΣΤΕΡΙΑ ΤΟΥ ΒΑΔΗΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΕΓΑΣ



ΑΝΕΛΠΙΣΤΑ επιτυχημένη ήταν η διοργάνωση του 18ου Γύρου της Κυπαρισσίας με αρκετές κατηγορίες να δίνουν το παρών στη γιορτή Αθλητισμού που καθιερώθηκε πριν από 18 χρόνια από τον τότε Αντιδήμαρχο και πρώην αθλητή Δημήτρη Στρατικόπουλο ο οποίος μάλιστα βράβευσε στο τέλος αρκετούς αθλητές που τερμάτισαν.
Η υποστήριξη του Νομικού προσώπου του Δήμου σύμφωνα με το kyparissiotis Blog με τους υπαλλήλους, την γυμνάστρια Σούλα Χριστοπούλου και την Γραμματεία αλά και τη συμβολή της τροχαίας ήταν δεδομένη. Ο εκπρόσωπος του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Μεσσηνίας ευχαρίστησε στο τέλος τους διοργανωτές στηρίζοντας τον αγώνα για μαζικό λαικό αθλητισμό, μετέχοντας με αρκετούς αθλητές. Μάλιστα μίλησε για την αξία του αθλητισμού στις μέρες μας. Αρκετά παιδιά που έλαβαν μέρος μας μίλησαν για την αξία του ανταγωνισμού ενώ εξήγησαν ότι είναι ικανοποιημένοι που έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους....ενώ τα χαμόγελα των επιτυχόντων ήταν μεγάλα. 
Ο προπονητής του ΝΟΚΥ Γιάννης Πετρίδης μίλησε για ένα θαυμάσιο αγώνα με καλές συνθήκες και άρτια οργάνωση χάρη στους εθελοντές ελπίζοντας ότι ο αγώνας θα διευρυνθεί στο μέλλον. Παρά την οικονομική κρίση διεξάγεται ανελλιπώς καθώς ο κλασσικός αθλητισμός δίνει χαρά σε κάθε ηλικία ενώ ζήτησε οι γονείς να παροτρύνουν τα παιδιά να αθληθούν σε κάθε μορφή του αθλητισμού, ενώ είπε ότι περισσότερα από 70 παιδιά συμμετείχαν. Συνολικά οι συμμετοχές ξεπέρασαν τις 120 πάντως. 
Ο Σπήλιος Ζαχαρόπουλος ειπε όταν αγωνίζεται αποκτάς αντοχές ενώ εξήγησε ότι ήρθαν 10 αθλητές από Αθήνα με σκοπό να μετέχουν στη μεγάλη διοργάνωση, ενώ εκτίμησε ότι η γιορτή αυτή μπορεί να πάρει το στελεχιακό δυναμικό του τόπου μας και με συμμετοχές. Τέλος μίλησε ο μεγάλος αθλητής βάδην σε 4 Ολυμπιάδες N. Καραγιώργος ο οποίος έστειλε το μήνυμα του αθλητισμού σε όλες τις ηλικίες καθώς συμμετείχαν ακόμα και 50άρηδες σε μεγάλη κατηγορία αλλά και νεώτεροι. Να τονίσουμε ότι στις βραβεύσεις μετάλλια και διπλώματα απέδωσαν εκπρόσωποι της αυτοδιοίκησης όπως ο κ. Σαμπαζιώτης, ο χορηγός επικοινωνίας Ράδιο Κυπαρισσία, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Δρομέων υγείας και κορυφαίοι αθλητές

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη