google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΟΡΕΙΝΗ ΤΡΙΦΥΛΙΑ ΑΠΟ ΙΔΙΩΤΗ- ΚΟΝΤΡΕΣ ΣΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ

ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΟΡΕΙΝΗ ΤΡΙΦΥΛΙΑ ΑΠΟ ΙΔΙΩΤΗ- ΚΟΝΤΡΕΣ ΣΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ

ΠΑΡΑΤΑΣΗ με..ενστάσεις αποφάσισε τελικά για τα απορρίμματα σε 3 Δημοτικές ενότητες η έκτακτη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Τριφυλίας, αλλά με πολλές ενστάσεις για την εξέλιξη της υπόθεσης. 
Η ομόφωνη κατά τα άλλα παράταση για την αποκομιδή απορριμμάτων στις Δημοτικές Ενότητες Αυλώνος, Αετού και Τριπύλης, ήταν το κερασάκι στην τούρτα με αφορμή την παραχώρηση σε ιδιώτες του φυσικού αντικειμένου του έργου καθώς ο Δήμος αδυνατεί να εκπληρώσει βασικές ανταποδοτικές υπηρεσίες με δικά του μέσα όπως είναι η καθαριότητα. Κριτική για την πρόσκληση αλλά και την αδράνεια του Δήμου σε βασικές ανάγκες καθημερινότητας του πολίτη ελάχιστες ώρες αφότου έληξε η σύμβαση με την εταιρεία άσκησαν τόσο ο κ. Μερκούρης και ο κ. Δριμής από την Δ.Ε. Αετού. Πιο αναλυτικά η σύμβαση διάρκειας 8 μηνών, έληξε στις 28 Φεβρουαρίου και τελικά αποφασίστηκε να παραταθεί ως τέλος Απριλίου αλλά δεν αποκλείεται να λάβει νέα παράταση καθώς ο χρόνος είναι μικρός . Το κόστος της αποκομιδής ανέρχεται σε 13.700 ευρώ το μήνα, ενώ για την μελλοντική παράταση του έργου θα αποφασίσει...ο Προυπολογισμός που δεν έχει ψηφιστεί ακόμα στο Δημοτικό συμβούλιο καθώς ο Δήμος οφείλει να προβεί σε εκτίμηση του συνολικού κόστους για τις 3 Ενότητες και πρόβλεψη σε σχετικό κωδικό. 
Η δίμηνη παράταση πάντως παρά την ομοφωνία αποτέλεσε αντικείμενο ερωτήσεων στην συνεδρίαση η οποία ήταν ενδιαφέρουσα.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη