google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Διαρρήξεις στην πόλη-Από μπάρ αφαίρεσαν ποτά για να...μεθύσουν

Διαρρήξεις στην πόλη-Από μπάρ αφαίρεσαν ποτά για να...μεθύσουν

ΑΠΟ χρυσαφικά μέχρι...δίκυκλα γίνονται καπνός τις τελευταίες ημέρες στην Τριφυλία. Μετά τα πολλά κρούσματα στα Φιλιατρά ανάλογα περιστατικά σημειώθηκαν και στην Κυπαρισσία.
 Αυτή την φορά με λεία 20.000 ευρώ έφυγαν άγνωστοι διαρρήκτες που μπούκαραν σε οικία. Πιο αναλυτικά το απόγευμα του Σαββάτου δράστες που πιθανόν να ήταν 2-3 εισήλθαν παράνομα σε οικία για να αφαιρέσουν τιμαλφή.εκμεταλλευόμενοι την απουσία των ενοίκων μιας διώροφης κατοικίας καθώς φαίνεται ότι νωρίτερα τους είχαν παρακολουθήσεις.  Οι διαρρήκτες με τα σύνεργα που είχαν μπήκαν σαν κύριοι για πολλές ώρες αλωνίζοντας στο σπίτι. .
Όταν οι ένοικοι της κατοικίας επέστρεψαν διαπίστωσαν ότι είχε παραβιαστεί η μπαλκονόπορτα με εργαλεία ενώ τα δωμάτια ήταν σε χαοτική κατάσταση με τα χρυσαφικά να έχουν κάνει φτερά αξίας περίπου 20.000 ευρώ. Παράλληλα κλοπή δικύκλου σημειώθηκε το Σαββατοκύριακο από αγροτική περιοχή ενώ σημειώθηκε παραβίαση σε μπαρ της περιοχής η οποία έγινε αντιληπτή αργά το Σάββατο καθώς οι διαρρήκτες παραβίασαν την κεντρική είσοδο με λοστό αλλά θυμήθηκαν ότι ήθελαν να γίνουν λιώμα....αφαιρώντας συνολικά 45 μπουκάλια αλκοολούχων ποτών, μαζί με μικροποσά από την ταμειακή μηχανή.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη