google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Παιχνίδι για γερά νεύρα με το άδικο 1-1 κόντρα στο Διαβολίτσι

Παιχνίδι για γερά νεύρα με το άδικο 1-1 κόντρα στο Διαβολίτσι

ΕΝΑ παιχνίδι που άφησε ερωτηματικά για την διαιτησία ήταν αυτό που πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο της Κυπαρισσίας με την τοπική ομάδα να αντιμετωπίζει τον Α.Ο. Διαβολιτσίου μετά από ένα σαφέστατο προβάδισμα στον αγωνιστικό χώρο, καθώς τα λάθη ήταν αρκετά.
Μπορεί να ευθυνόταν ο δυνατός αέρας που φυσούσε στο γήπεδο αλλά δεν πέρασε απαρατήρητος από τους φιλάθλους που ήθελαν το κάτι περισσότερο. Ο Α.Ο.Κ. είχε την κυριαρχία στο πρώτο 45λεπτο λαμβάνοντας την κατοχή της μπάλας με πολύ καλές και προσεγμένες εναλλαγές που οδήγησαν στο 15ο λεπτό μετά από σέντρα πάνω από την μεγάλη περιοχή στα πόδια του Μοροσάνου που σούτερα κάνοντας το 1-0 για τους γηπεδούχους. Ένα παιχνίδι που ανέβασε ρυθμό είχαμε στο 22 και στο 35 ενώ κοντά στο 40ο λεπτό έχασε ένα πολύτιμο τέρμα ο Ντάβι μετά από δυνατό σούτ που βρήκε το δοκάρι της αντίπαλης ομάδας.
Η επανάληψη κύλησε σε μικτό ρυθμό καθώς οι φιλοξενούμενοι ήθελαν λόγω του νότιου ανέμου να πάρουν την πρωτοβουλία των κινήσεων επιχειρώντας παιχνίδι κέντρου με σκοπό να διασπάσουν την άμυνα του Α.Ο.Κ. Σωτήριες ήταν ωστόσ οι παρεμβάσεις του Ντουγέρογλου που δεν άφηνε τίποτα να περάσει από την εστία του, ενώ πάλεψαν δυνατά οι Αναγνωστόπουλος, Ανδρουτσής και με την βοήθεια των αμυντικών να διατηρήσουν το ρυθμό μέχρι το 72ο λεπτό. Ο διατητής κ. Νικολόπουλος παρά τα λάθη μάλλον δεν είδε ξεκαθαρα τις φάσεις οφσάιντ που σημειώθηκαν στον αγωνιστικό χώρο όταν στο 64ο λεπτό μετά από σούτ των αντιπάλων η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα σημειώνοντας το 1-1 για το οποίο διαμαρτυρήθηκαν οι γηπεδούχοι και με το οποίο ολοκληρώθηκε ο αγώνας .

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη