google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 ΝΟΜΙΜΕΣ ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ Δ.Σ. –ΤΑ ΜΜΕ ΔΕΝ ΚΑΘΟΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

ΝΟΜΙΜΕΣ ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ Δ.Σ. –ΤΑ ΜΜΕ ΔΕΝ ΚΑΘΟΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

Ο Δήμαρχος Τριφυλίας στο τελευταίο Δ.Σ. του 2012 τόνισε μεταξύ άλλων ότι οι μεγάλες αποφάσεις του Δήμου ήταν ομόφωνες,  αλλά αυτή η εικόνα αντικατροπτίζει το μέλλον του Δήμου καθώς σε 364 αποφάσεις του Δ.Σ. εγκρίθηκαν από την κεντρική αρχή εκτός από μία που αφορούσε τον Αετό, οι αποφάσεις μας είναι νόμιμες εκφράζοντας όλες τις παρατάξεις και για μένα η κριτική δεν με ενοχλεί αλλά με ευχαριστεί όταν κινείται στα όρια της υπερβολής, για να μας κάνει καλύτερους. Έχω μια αντίρρηση μόνο στην ισοπέδωση των πάντων, έχουμε αποδείξει ότι η Δημοτική αρχή συμμορφώνεται σε πολλά ζητήματα αλλά είμαι κάθετος σε επίθετα γενικού προσδιορισμού. Με αφορμή το περιστατικό για αποκομιδή των σκουπιδιών και να λέμε ότι μπαχαλοποιήθηκε η Δ.Σ. Κυπαρισσίας ως γενίκευση δεν με βρίσκει σύμφωνους, η Δημοτική αρχή απαντά με πράξεις. Ο απολογισμός της Δημοτικής αρχής θα γίνει σε κατάλληλο χρόνο, παλεύουμε ως αγωνιστές και όχι ως διεκδικητές της εξουσίας. Επανέλαβε ότι η νέα χρονιά θα είναι δύσκολη από όλες τις απόψεις, όπως εξελίσσεται η αυτοδιοίκηση οδηγείται σε αυτοκατάργηση από την κεντρική εξουσία και των ελεγκτικών μηχανισμών μετατρέποντας τους ΟΤΑ σε υπαλληλικό ενδιάμεσο φορέα. Ο κ. Κόλλιας τόνισε ότι το προσωπικό του Δήμου είναι ανεπαρκές σε προσωπικό και δεν έχει την καλύτερη κατάρτιση, αλλά κατά κανόνα δίνει ρέστα για τις ανάγκες των δημοτών μας.
ΚΡΙΤΙΚΗ ΑΣΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΕ ΙΣΟΠΕΔΩΤΙΚΑ...
Για την Ολυμπία οδό εκτίμησε ότι πρέπει να ολοκληρωθεί το φυσικό αντικείμενο του έργου. Είπε ότι είμαστε υποχρεωμένοι να παλέψουμε για το έργο ώστε να ολοκληρωθεί συνολικά. Ευχαρίστησε όλους για την λειτουργία του Δ.Σ. αλλά και την αγωνία που εκφράστηκε για τα δρώμενα του Δήμου κάνοντας αναφορά και στον ΠΡΌΕΔΡΟ ενώ την πολιτική στο Δήμο είπε ότι δεν την καθορίζουν τα μέσα ενημέρωσης, ούτε τα καφενεία του Δήμου τα οποία είναι μεν ανεκτά αλλά δεν μας αφορούν.  Εξήγησε απευθυνόμενος στο Πρόεδρο του Δ.Σ. ότι μας περιμένει μια δύσκολη χρονιά αλλά πρέπει να ορίσουμε τις ανάγκες των δημοτών μας. Ο κ. Δεληγιάννης απάντησε ότι όσα γράφονται στο Τύπο είναι ψεύδη καθώς η Δ.Ε. συνεδριάζει σωστά  ενώ κριτίκαρε τους δημοσιογράφους που υποβιβάζουν αντιδημάρχους ή πράττουν το αντίθετο. Ο κ. Κουκούμης μίλησε για σωστή συμπόρευση του οργάνου ενώ έθιξε την αυτοτέλεια των ΟΤΑ εκτιμώντας ότι θα περιοριστεί σημαντικά με το νέο οικονομικό παρατηρητήριο συμφωνώντας ότι η χρονιά θα είναι δύσκολη. 

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη