google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Αποχή της αντιπολίτευσης από επιτροπές γιατί ο Δήμος δεν δουλεύει..

Αποχή της αντιπολίτευσης από επιτροπές γιατί ο Δήμος δεν δουλεύει..

ΜΕ συνειδητή αποχή από Επιτροπές η μείζων αντιπολίτευση του Δήμου Τριφυλίας συνεχίζει να μην δίνει το παρών σε θεσμικές συνεδριάσεις οργάνων εκτιμώντας ότι ο Δήμος οδεύει προς διάλυση.
Καταπέλτης ήταν για το θέμα αυτό ο επικεφαλής της Δημήτρης Σωτηρόπουλος στην πρόσφατη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου. Η απόφαση όπως έχει εκφραστεί αφορά τον αποκλεισμό της αντιπολίτευσης ως θεσμικού οργάνου σε θέματα διαχείρισης του Δήμου ώστε να ελέγχει την νομιμότητα των αποφάσεων ενώ υπήρξαν διαμαρτυρίες για το γραφείο Αντιπολίτευσης. Οι σύμβουλοι της μειοψηφίας απείχαν απο την συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής  αλλά και στις υπόλοιπες επιτροπές όπου έχουν συσταθεί με αποτέλεσμα οι αποφάσεις να λαμβάνονται ερήμην τους, ενώ χωρίς δικαίωμα ψήφου είναι η ελάσσονα μειοψηφία η οποία είναι παρατηρητής των συνεδριάσεων.
Αξίζει να υπογραμμιστεί ότι στη τελευταία συνεδρίοαση ήρθαν καταγγελίες από τον δημοτικό σύμβουλο κ. Αγγελόπουλο για τα χρωστούμενα των Δημιοτικών ενοτήτων στο Δήμο αφήνοντας πολλά αναπάντητα ερωτηματικά. Τέλος πάντων στην  συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής αποφασίστηκαν οι όροι δημοπράτησης δύο σημαντικών έργων ύψους 1εκ. ευρώ που είναι «Αναβάθμιση αγροτικής οδοποιίας Τ.Κ. Πολυθέας και Τ.Κ. Μοναστηρίου – Δ.Ε. Αετού, Δ. Τριφυλίας» και «Βελτίωση, ανάπλαση και διαμόρφωση κοινόχρηστου δημοτικού χώρου πλατείας και χώρου σχολείου στην Τ.Κ. Περδικονερίου Δ. Τριφυλίας» όπως και ορισμός αρχής που θα διενεργήσει την κάθε δημοπρασία. από: Δήμος Τριφυλίας: Απέχει η παράταξη Σωτηρόπουλου από τις συνεδριάσεις Οργάνων!

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη