google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Δ' ΕΘΝΙΚΗ: Εράνη-Παναρκαδικός 0-1

Δ' ΕΘΝΙΚΗ: Εράνη-Παναρκαδικός 0-1

Νικηφόρα ήταν η επιστροφή του ιστορικού Παναρκαδικού στην Δ' Εθνική κατηγορία καθώς στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του 6ου ομίλου, επικράτησε την Κυριακή 21/10 με σκορ 0-1 επί της Εράνης μέσα στα Φιλιατρά. Από κει και πέρα, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο κατάφερε να επιστρέψει στο περιφερειακό πρωτάθλημα ο Παναρκαδικός. Η ομάδα της Αρκαδίας στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος πέρασε νικηφόρα 1-0 από την έδρα της Εράνης δείχνοντας από νωρίς τα... δόντια της. Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης σημειώθηκε στο 41ο λεπτό από τον Λαγό που ήταν αρκετό για να δώσει και τη νίκη με 0-1.
Από εκεί και πέρα, οι γηπεδούχοι είχαν μέτρια απόδοση, καθώς χρειάζονται μια πίστωση χρόνου, αφού σε σχέση με την περσινή σεζόν η Εράνη παρουσιάσθηκε αποδυναμωμένη, ωστόσο κάποιες ευκαιρία που δημιουργήθηκαν έμειναν ανεκμετάλλευτες.
 ΕΡΑΝΗ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ (Θοδωρής Ανδριόπουλος): Αθανασόπουλος, Καραχάλιος, Διαμαντόπουλος, Ανδρώνης (65΄Λυμπερόπουλος), Γιάννης, Κώτσος, Σταθόπουλος (75' Αντωνόπουλος), Karabetian, Σπυρόπουλος, Κόλλιας, Παναγόπουλος
 ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ: Παναρκαδικός (Γιώργος Τζήλος): Ψυχογιός, Γ. Λαγός, Μπούτας, Μπεντεβής, Κωστάκης, Βλάχος, Δήμος, Σπ. Λαγός, Μέλλος, Καδάς, Κολιόπουλος. Έπαιξαν και οι Γούτος, Μπακογιαννάκης, Γ. Κυριακόπουλος.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη