google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Στολίδι για τα Φιλιατρά το νέο σύγχρονο Λύκειο!

Στολίδι για τα Φιλιατρά το νέο σύγχρονο Λύκειο!

Μία μικρή γεύση από τον εσωτερικό χώρο του Νέου Λυκείου στα Φιλιατρά, που αποτελεί στολίδι για την ευρύτερη περιοχή και φυσικά για τους νέους που επιτέλους θα έχουν δικό τους χώρο.
Ένα σύγχρονο Λύκειο, με πολλές αίθουσες διδασκαλίας, αίθουσα εκδηλώσεων, αίθουσα συνεδριάσεων, εργαστήριο πληροφορικής και Χημείας, ηχομόνωση και θερμομόνωση, αλλά και ειδική διαμόρφωση του χώρου που διευκολύνουν μαθητές με κινητικές δυσκολίες, όπως ράμπες, ασανσέρ, τουαλέτες είναι τα βασικά χαρακτηριστικά του σχολείου.
Βέβαια εκκρεμεί ακόμη βασικός εξοπλισμός για την λειτουργία του, όπως ο εξοπλισμός των εργαστηρίων, κουρτίνες, γραμμές Ίντερνετ στο γραφείο του Διευθυντή και των δασκάλων και ο τάπητας για το γήπεδο μπάσκετ, ενώ υλικά για τις αίθουσες, όπως πίνακες, καρέκλες και θρανία, έχουν ήδη παραληφθεί.
Ο Δήμαρχος, η Σχολική Επιτροπή και η Διευθύντρια του Λυκείου, συντονίζουν τις προσπάθειες για την ταχύτερη κάλυψη αυτών των αναγκών, ώστε το Νέο Λύκειο να μπορεί σύντομα να φιλοξενήσει καθηγητές και μαθητές. Φωτογραφία από το filiatranet

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη