google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Με τον Αγγελάκα η Περιφερειακή Ένωση Τριτέκνων Πελοποννήσου

Με τον Αγγελάκα η Περιφερειακή Ένωση Τριτέκνων Πελοποννήσου

Την Τρίτη 11/09/2012 στην Τρίπολη συναντήθηκε ο κ.Αγγελάκας γενικός γραμματέας αποκεντρωμένης διοίκησης Πελοποννήσου ,Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου με τους εκπροσώπους της ΠΕΤΠ (Περιφερειακή Ένωση Τριτέκνων Πελοποννήσου) :
Κ.Κορομηλά Χρήστο Πρόεδρο της ΠΕΤΠ και Πρόεδρο του συλλόγου Μεσσηνίας.
Κ.Αποστολόπουλο Νικόλαο Πρόεδρο του συλλόγου Μεγαλόπολης.
Κ.Σοροβίγκα Ιωάννη Πρόεδρο του συλλόγου Αργολίδας.
Κ.Σωτηρόπουλο Τριαντάφυλλο Πρόεδρο του συλλόγου Τρίπολης και
Κ.Βελισσάρη-Βαδάκογλου Χαρούλα Πρόεδρο του συλλόγου Λακωνίας.
Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε για να ενημερωθεί ο νέος γραμματέας για την δράση των συλλόγων μας, αλλά πρωτίστως για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι τρίτεκνες οικογένειες εν όψει της κρίσης και της φτωχοποίησης μεγάλων μαζών της Ελληνικής κοινωνίας που βρίσκετε σε πλήρη εξέλιξη στη Χώρα και των νέων μέτρων που συζητείται ότι θα εφαρμοστούν.
Ζητήσαμε από τον κ. Αγγελάκα να μεταφέρει τις θέσεις μας στον υπουργό Εργασίας κ Βούρτση οι οποίες είναι η εξείς :
-Να αυξηθεί σημαντικά το αφορολόγητο των τρίτεκνων οικογενειών .
-Το πολυτεκνικό επίδομα να παραμήνει στα σημερινά επίπεδα και
-Να προχωρήσει η πλήρης εξομοίωση τρίτεκνης και πολύτεκνης οικογένειας.
Ο Γ.Γ. κ. Αγγελάκας υποσχέθηκε να μεταβιβάσει τις απόψεις μας στον υπουργό Εργασίας και να συμπαρασταθεί στον δίκαιο αγώνα μας.
Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε η 8Η συνεδρίαση των προέδρων των συλλόγων και αποφασίστηκε να συμμετάσχουμε όλοι στην συνάντηση –διαμαρτυρία που θα πραγματοποιηθεί στις 21/09/2012 με όλους τους συλλόγους ανά την επικράτεια στην πλατεία Συντάγματος.
-Να οριστεί συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Πέτρο Τατούλη για να ενημερωθεί κι αυτός για την δράση των συλλόγων μας και να του ζητήσουμε να πιέσει από την θέση του για μείωση των εισιτηρίων στα ΚΤΕΛ Πελοποννήσου.
-Κλιμάκωση των κινητοποιήσεων σε περιφερικό επίπεδο για να σταλεί το μήνυμα της αγανάκτησης στην κεντρική εξουσία γιατί η τρίτεκνη οικογένεια βάλετε πανταχόθεν και δεν αντέχει άλλη μείωση των εισοδημάτων της.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη