google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Σκουπιδότοπος η Δεξαμενή Φιλιατρών

Σκουπιδότοπος η Δεξαμενή Φιλιατρών

Σκουπιδότοπος η Δεξαμενή μιας πόλης που θα έπρεπε να ήταν κόσμημα για καιρό...
Αναγνώστης εξέφρασε την αγανάκτησή του για τις μεγάλες χωματερές  θέλοντας να διαμαρτυρηθεί έντονα για την κατάσταση που επικρατεί στο χώρο μπροστά από την Δεξαμενή της πόλης των Φιλιατρών.
Όπως μας ανάφερε και μπορείτε να δείτε και εσείς στα πλάνα που τραβήξαμε, ο χώρος στην Δεξαμενή τείνει να γίνει ο νέος σκουπιδότοπος της πόλης, αφού εκεί κανείς μπορεί να βρει κάθε λογής αντικείμενα, όπως μπάζα, στρώματα, πλαστικά, σακούλες κλπ.
Ο Αναγνώστης σημείωσε επίσης ότι η κατάσταση σύντομα θα ξεφύγει εγκυμονώντας σοβαρούς κινδύνους για την υγεία των κατοίκων της περιοχής. Συχνά έχει γίνει μάρτυρας, όπου κάποιοι ανεγκέφαλοι αδειάζουν τα μπάζα τους στον χώρο της δεξαμενής.
Ανέφερε δε, με έντονο προβληματισμό το σπασμένο τζάμι, όπου εύκολα κανείς μπορεί να καταλάβει τι μπορεί να γίνει αν μπουν σε κάποιον "περίεργες ιδέες"...Πληροφορίες από kalamatalogs και filaitranet

Επίσης έχει παρατηρήσει, ότι συχνά χάνεται πολύτιμη ποσότητα νερού, αφού ξεχειλίζει από τον χώρο της δεξαμενής, όπου η γεώτρηση δουλεύει χωρίς λόγο.


από: ΦΙΛΙΑΤΡΑ: Σκουπιδότοπος η "Νέα Δεξαμενή" | FILIATRA-NET

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη