google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΙ ΚΛΙΜΑΚΩΣΗ ΤΩΝ ΚΙΝΗΟΠΟΙΗΣΕΩΝ ΜΕ ΠΑΝΤΡΙΦΥΛΙΑΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ

ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΙ ΚΛΙΜΑΚΩΣΗ ΤΩΝ ΚΙΝΗΟΠΟΙΗΣΕΩΝ ΜΕ ΠΑΝΤΡΙΦΥΛΙΑΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ

Για το Νοσοκομείο Κυπαρισσίας ασχολήθηκε εκτός ημερήσιας διάταξης το οικείο Δ.Σ. στο οποίο ο Δήμαρχος Κώστας Κόλλιας τόνισε ότι με αφορμή τις κινητοποιήσεις πρότεινε μια νέα Παντριφυλιακή αγωνιστική συνεργασία την Τρίτη με νέα αγωνιστική παρουσία ευχαριστώντας όσους συμβάλλουν στο ενωτικό κλίμα για την διατήρηση του Νοσοκομείου. Η νεώτερη εξέλιξη αφορά τη κοινή ανακοίνωση Κουσελά, Γιαννακοπούλου, Λαμπρόπουλου ότι ο κ. Λοβέρδος τόνισε κατηγορηματικά ότι δεν υπάρχει καμιά σκέψη κατάργησης ή υποβάθμισης του Νοσοκομείου. Αναγνώστηκε η αναφορά του κ. Γιακουμάτου στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής ότι δεν πρόκειται να θιγεί σε καμία περίπτωση το Νοσοκομείο Κυπαρισσίας με την Ν.Δ. να παραμένει αταλάντευτη στη θέση της για την διατήρηση του Ιδρύματος, ενώ μίλησε για παρέμβαση του κ. Καρχιμάκη από το ΠΑΣΟΚ για το θέμα, ενώ απόψε υπάρχει ενημέρωση του κ. Μπαρτζόπουλου στον κ. Σαμαρά για το θέμα που προέκυψε σχετικά με το ζήτημα. Η Διευρυμένη επιτροπή θα συνεδριάσει καθημερινά σχετικά με την εντατικοποίηση των κινητοποιήσεων, ενώ ο κ. Κουκούμης πρότεινε να προχωρήσει το αγωνιστικό πρόγραμμα μιλώντας για σαλαμοποίηση και λουκέτο στο νοσοκομείο Κυπαρισσίας, ενώ έγινε αναφορά στα ομόφωνα ψηφίσματα της Τ.Κ .Κυπαρισσίας και της ομοσπονδίας Τριφυλιακών συλλόγων.
Στο μεταξύ ψήφισμα έλαβε και ο Κυνηγετικός Σύλλογος Κυπαρισσίας ο οποίος τονίζει ότι "
Το Δ.Σ. του κυνηγετικού συλλόγου Κυπαρισσίας, συμπαραστεκόμενο όχι μόνο στα 1000 και πλέον ενεργά μέλη του αλλά και σε όλη την τοπική κοινωνία, δηλώνει την αντίδρασή του στην οποιαδήποτε μεταβολή λειτουργίας που επιχειρείται κατά του Νοσοκομείου της Κυπαρισσίας .
Τασσόμαστε στο πλευρό όχι μόνο της Διοίκησης και των εργαζομένων του νοσοκομείου μας σε οποιαδήποτε μορφή αγώνα, αλλά και σε όλους τους πολίτες που δέχονται καθημερινώς απανωτά χτυπήματα από παράλογες αποφάσεις που αφορούν την υγεία του. Σε μια καθαρά αγροτική περιοχή που υποβαθμίζεται καθημερινώς το βιοτικό επίπεδο των πολιτών, μια επιπλέον υποβάθμιση αυτή την φορά της υγείας είναι αδιανόητη.
"

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη