google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Τις δομές υγείας στην Τριφυλία επισκέφθηκε ο Αλευράς

Τις δομές υγείας στην Τριφυλία επισκέφθηκε ο Αλευράς

ΕΘΙΜΟΤΥΠΙΚΗ επίσκεψη πραγματοποίησε ο Αντιπερφιερειάρχης Μεσσηνίας Παναγιώτης Αλευράς συνοδευόμενος από τον περιφερειακό σύμβουλο Γιώργο Μπακούρο και υπηρεσιακούς παράγοντες παρουσία του Αναλπηρωτή Προέδρου των διασυνδεδεμένων Νοσοκομείων του Νομού και Διοικητή του τοπικού Νοσοκομείου Κυπαρισσίας Παναγιώτη Μπόζου.
Ο κ. Αλευράς που νωρίτερα επισκέφθηκε τον Μητροπολίτη Τριφυλίας- Ολυμπίας προκειμένου να ανταλλάξουν ευχές και στην συνέχεια το ΚΑΦΚΑ Φιλιατρών επανέλαβε την πρόθεση της Περιφέρειας Πελοποννήσου για αγαστή συνεργασία με τους φορείς υγείας στο πλαίσιο παροχών ποιότητας στους πολίτες καθώς και στον εκσυγχρονισμό των εγκαταστάσεων καθώς ο Διοικητής του Νοσοκομείου εξέφρασε την πρόθεση να εκπληρωθούν νέες παρεμβάσεις που δρομολογούνται μέσω του ΕΣΠΑ στο κτιριακό συγκρότημα του ιστορικού Ιδρύματος.
 Ο κ. Αλευράς επισκέφθηκε τους θαλάμους νοσηλείας και τα εξωτερικά ιατρεία με την Πρόεδρο των εργαζομένων Δήμητρα Νικολοπούλου η οποία τον ξενάγησε και στους χώρους του τμήματος Αιμοδοσίας με άρτια υλικοτεχνική υποδομή και έδειξε εντυπωσιασμένος από την άρτια λειτουργικότητα του Νοσοκομείου εκφράζοντας την πεποίθηση ότι πλέον ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις των σύγχρονων παροχών υγείας προς τους πολίτες. Μίλησε με ιατρούς και νοσηλευτικό προσωπικό ενώ στο γραφείο του κ. Μπόζου ενημερώθηκε για όλες τις εξελίξεις που αφορούν το Ιδρυμα όπως ο εκσυγχρονισμός των εγκαταστάσεων, η αξιοποίηση της ακίνητης περιουσίας του και θέματα που αφορούν την εύρυθμη λειτουργία του. Στο ΚΑΦΚΑ Φιλιατρών άκουσε τα κάλαντα από τους φιλοξενούμενους ενώ συνομίλησε με τον Διοικητή για το μέλλον του ιδρύματος, ενώ αργότερα επισκέφθηκε το Κέντρο Υγείας το οποίο παραμένει όπως διαπιστώθηκε σε άσχημη κατάσταση κτιριακά εδώ και καιρό.
ΦΩΤΟ: www.kyparissianews.com

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη