google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 ΔΗΛΩΣΗ ΚΟΛΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΕΙΣΜΟΠΛΗΚΤΟΥΣ ΤΗΣ ΟΙΧΑΛΙΑΣ

ΔΗΛΩΣΗ ΚΟΛΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΕΙΣΜΟΠΛΗΚΤΟΥΣ ΤΗΣ ΟΙΧΑΛΙΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ με αφορμή την συμπαράστασή τους στους σεισμόπληκτους της Οιχαλίας όπου είχε προσκληθεί εξέδωσε ο Δήμος Τριφυλίας αναφέροντας μεταξύ άλλων τα ακόλουθα:
Επειδή δεν μπόρεσα να παραστώ στην κοινή συνέντευξη τύπου στο Μελιγαλά, όπου με είχε προκαλέσει ο φίλος Δήμαρχος του γειτονικού Δήμου Οιχαλίας κ. Φίλιππος Μπάμης, δηλώνω τα εξής:
Από την αρχή που προέκυψε το ζήτημα των σεισμών στο συγκεκριμένο Δήμο είχα ταχθεί υπέρ της ανάγκης να κηρυχθεί η πληγείσα περιοχή Σεισμόπληκτη. Γι’ άλλη μια φορά εκφράζω την αλληλεγγύη μου στους πληγέντες κατοίκους του γειτονικού Δήμου και ενώνω και τη δική μου φωνή ώστε να εισακουσθεί το αίτημά τους.
Έχω επίσης τοποθετηθεί αρκετές φορές για το ζήτημα της αποψίλωσης της υπαίθρου από Δημόσιες Υπηρεσίες (όπως πρόσφατα συμβαίνει και με τις εφορίες) κάνοντας έτσι τη ζωή των ξωμάχων, που δίνουν ζωή στους περιφερειακούς δήμους, δύσκολη.
Κλείνοντας θέλω να υπογραμμίσω και πάλι ότι δεν μπορεί στον «τροϊκανό» προκρούστη να θυσιάζονται και οι στοιχειώδεις ανάγκες των συμπολιτών μας.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη