google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 E-X-ασε την ευκαιρία για διπλό ο ΑΟΚ με τον Απόλλωνα Καλαμάτας

E-X-ασε την ευκαιρία για διπλό ο ΑΟΚ με τον Απόλλωνα Καλαμάτας

Ε-Χ-ΑΣΕ την ευκαιρία να πάρει το διπλό στην έδρα του μετά απο έα καταιγιστικό αγώνα ο Α.Ο. Κυπαρισσίας υποδεχόμενος τον Απολλωνα Καλαμάτας. Οπως στο πρόσφατο αγώνα του Κυπέλλου που παραχώρησε ισοπαλία, έτσι και στο αγώνα του Πρωτθλήματος η αναμέτρηση κύλησε στο ισόπαλο 3-3 μετά από τραυματισμούς και βροχή απο τέρματα. Παθιασμένος ο ΑΟΚ ήθελε την νίκη και είχε τον έλεγχο του γηπέδου παρά τα μικρά λάθη και αδικήθηκε από την διαιτησία του Αλεξέα σύμφωνα με δηλώσεις του εκπροσώπου της ομάδας όπως θα δούμε παρακάτω.
Ο ΑΟΚ έκανε το μαγικό 1-0 μέσα στο πρώτο δίλεπτο της συνάντησης μετά από επιθετική ενέργεια του Μαργαρώνη που κέντησε στα δίχυα του Σκαλαίου και συνέχισε στον ίδιο ρυθμό. Ομως στο 22 περίπου ο Παπαδέας μετά απο λάθος της άμυνας των γηπεδούχων επωφελήθηκε για να ισοφαρίσει με το 1-1 ενώ το 1-2 ήρθε μετά απο φάση στην μικρή περιοχή απο ευθύ σούτ του Κουρέα στο 38ο λεπτό ανεβάζοντας περισσότερο την αδρεναλίνη όπου με αυτό το αποτέλεσμα ολοκληρώθηκε το πρώτο έντονο 45λεπτό χωρίς να υπάρξει κάποια άλλη φάση ενώ σημειώθηκε κι ένας τραυματισμός από την πλευρά του Απόλλωνα όπου ο νεαρός παίκτης πήγε στο νοοσοκομείο για να γίνουν οι απαραίτητες εξετάσεις και απο ότι μάθαμε υπέστη ρήξη χιαστού κατά πάσα πιθανότητα.
Στην επανάληψη ο ρυθμπος ανέβηκε ακόμα περισσότερο όπου κοντά στο 65 ο έμπειρος Παναγιωτακόπουλος μετά απο δυνατή κόντρα έκανεν το 2-2 αδειάζοντας την άμυνα των φιλοξενουμένων. Ο ρυθμος ήταν καταιγιστικός με έντονες φάσεις αλλά και αμφισβητούμενες περιπτώσεις φάουλ απο την διαιτησία ενώ σημειώθηκαν λάθη απο χέρια και οφ σάιντ που δεν σφύριξε ο διαιτητής σε επίμαχες φάσεις. Αργότερα ο Απόλλωνα ανεβηκε με το 2-3 ενώ ο ΑΟΚ στο 81 κατάφερε δια πυρός και σιδήρου μετά από φούλ επίθεση που ενορχήστρωσε ο Κιούτακ να κάνει το τελικό 3-3.
ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: Παππάς, Αποστολόπουλος,Μαργαρώνης, Αλμπαν, Γαργαρώνης, Κουρκουμέλης, Λυδιώτης, Γεωργόπουλος, Παναγιωτακόπουλος, Μανδραπήλιας, Κιούτακ.
ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Σκαλαίος, Κουρέας, Μάλαμαας, Κουρδεράκος, Αντωνίου, Παπαδόπουλος, Σκουφάκης, Ζέππος, Παπαδέας, Σαραντόπουλος, Τρικουράκης.
Φωτό από το www.kyparissianews.com

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη