google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Αποφάσεις του Δ.Σ. Τριφυλίας για θέματα καθημερινότητας

Αποφάσεις του Δ.Σ. Τριφυλίας για θέματα καθημερινότητας

ΜΕ 22 συνολικά θέματα που αφορούν κυρίως το πανηγύρι των Γαργαλιάνων ασχολήθηκε το Σώμα στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Τριφυλίας:
Τέθηκε η 3η Tροποποίηση προϋπολογισμού Δήμου Τριφυλίας και Τεχνικού προγράμματος έτους 2011 όπου αφορά την εμποροπανύγηρη στους Γαργαλιάνους σχετικά με τα έξοδα της εκδήλωσης, ποσά καυσίμων για το Κολυμβητήριο Κυπαρισσίας, ενίσχυση ανεπαρκούς πίστωσης ενοικίων και μισθωμάτων Δήμου με αύξηση ποσό από 10.000 σε 18.000 ευρώ, οδοιπορικά έξοδα υπαλλήλων τεχνικής υπηρεσίας 6.000 ευρώ και συντήρηση μεταφορικών μέσων. Για το τεχνικό πρόγραμμα έγινε αλλαγή για το έργο Μοναστηρίου- Πολυθέας για τη μελέτη του δρόμου καθώς και εκπόνηση προμελέτης για αξιοποίησης υδάτων βιολογικών Κυπαρισσίας και Φιλιατρών για αρδεύσεις με επαναχρησιμοποίηση υδάτων ώστε να ενταχθεί σε κάποιο πρόγραμμα.Κατά πλειοψηφία.
Αίτηση Καλογεροπούλου Καλλιόπης για μείωση μισθώματος “ΛΟΥΝΑ ΠΑΡΚ” εμποροπανήγυρης Δ.Κ. Κυπαρισσίας, έτους 2011.
Αίτηση των Ρούνη Πέτρου, Μητρόπουλου Αναστάσιου, Βασιλόπουλου Χαράλ.,Γεωργίου Φανής, Μπακόπουλου Νικόλαου, Χατζόπουλου Ιωάννη, Κανελλόπουλου Αναστάσιου, Ιωσηφίδη Βασίλειου, Καράμπελα Νικόλαου, Γιαννακόπουλου Δημήτριου, για μείωση μισθώματος θέσεως εμποροπανήγυρης Δ.Κ. Κυπαρισσίας, κατά 30%.Το Συμβούλιο απέρριψε τα αιτήματα.
Ψήφιση πιστώσεων προϋπολογισμού Δήμου Τριφυλίας , έτους 2011, πολιτιστικών, αθλητικών κ.λ.π. εκδηλώσεων. Ο κ. Σαμπαζιώτης μίλησε για τους κωδικούς πιστώσεων με 30.000 για προβολή Δήμου, 30.000 για δεξιώσεις, 100.000 έξοδα πολιτιστικών εκδηλώσεων και ποσά για κοινοφελή ποσά. Τις καταψήφισε η μείζον και ελλάσσον μειοψηφία.
Έγκριση της αριθ. 57/2011 απόφασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής με θέμα "Παραχώρηση χρήσης κτιρίου (πρώην κτιρίου Τσαγκάρη), της Δ.Κ. Γαργαλιάνων, στο Νομικό Πρόσωπο του Δ. Τριφυλίας με την επωνυμία «Φορέας Κοινωνικής Προστασίας – Αλληλεγγύης-Αθλητισμού Δήμου Τριφυλίας». Ηταν κενό κτιριο του πρώην Δήμου Γαργαλιάνων ομόφωνα. Τέλος εγκρίθηκαν οι αποφάσεις της Δ.Ε. και οι θέσεις για το πανηγύρι των Γαργαλιάνων σε ειδικά στεγαζόμενο χώρο...

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη