google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Η Παλιά Πόλη ζωντάνεψε με το μεράκι των συλλογικών δράσεων

Η Παλιά Πόλη ζωντάνεψε με το μεράκι των συλλογικών δράσεων

Της Τζίμας Ιμιρζιάδη
Πέρασε το καλοκαίρι, τελείωσαν οι διακοπές και οι μικροί επαναπατρισμοί για τους περισσότερους και θέλω να σας ενημερώσω για το τι κάναμε φέτος για την Παλιά Πόλη.
Ευχαριστώ θερμά όλους όσους παρευρεθήκατε και συμμετήχατε στις καλοκαιρινές εκδηλώσεις για την προβολή της Παλιάς Πόλης στην Κυπαρισσία. Η παρουσία σας, η συμμετοχή σας και η στήριξή σας δικαιώνουν τις προσπάθειές μας και μας δίνουν δύναμη για τη συνέχεια.
Οσοι δεν είχατε την τύχη και την ευκαιρία να βρεθείτε το καλοκαίρι στη Κυπαρισσία μπορείτε να ενημερωθείτε από το site μας www.kyparissiaoldtown.gr το οποίο είναι πλέον πλήρως ενημερωμένο και με πολλές φωτογραφίες.
Εύχομαι του χρόνου να είμαστε όλοι πάλι στην Κυπαρισσία και μέσα από τις δράσεις μας να απαιτήσουμε τις απαραίτητες παρεμβάσεις που χρειάζεται η Παλιά Πόλη. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι κατά τη διάρκεια του χειμώνα θα σιωπήσουμε.
Κλείνοντας θα σας μεταφέρω ένα αισιόδοξο και ελπιδοφόρο μήνυμα από το mail που μου έστειλε μια κυρία, φίλη και υποστηρικτής του Προγράμματος :
…..τις λιγες αλλα δυνατες συναντησεις μας στα στενα σοκκακια της Πολης μας, παιρνω δυναμη για την χειμερινη παραμονη μου στην Πρωτευουσα και οραματιζομαι το επομενο καλοκαιρι μας εκει που εμεις ξερουμε...

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη