google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ 1 – 2 ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ 1 – 2 ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ

Μπορεί η Κυπαρισσία να τα βρήκε σκούρα αλλά προκρίθηκε στην επόμενη φάση αφού νίκησε στην Καλαμάτα με 2-1 τον τοπικό Απόλλωνα. Οι φιλοξενούμενοι ήταν πιο ουσιαστικοί στην επανάληψη και με γκολ των Παναγιωτακόπουλου και Σουπούλι πέρασε στους “4″.
Το φιλμ του αγώνα
Στο 36′ ο Γεωργόπουλος κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Κορδελάκου. Ο Λυδιώτης ανέλαβε να το εκτελέσει αλλά η μπάλα σταμάτησε στο κάθετο δοκάρι.
Στο 40′ ο Ζέππος έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή αλλά η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι αφού σταμάτησε στο δοκάρι του Μπέλι.
Στο 50′ ο Σταματογιαννόπουλος έκανε το σουτ με την μπάλα να βρίσκει στο οριζόντιο δοκάρι, στην επαναφορά νέο σουτ του Σουπούλι η μπάλα βρίσκει στο κάθετο δοκάρι του Σκαλαίου και στην συνέχεια ο Μανδραπήλιας έπιασε το σουτ με την μπάλα να φεύγει άουτ.
Στο 57′ ο Μανδραπήλιας έκανε την σέντρα, ο Παναγιωτακόπουλος έπιασε το σουτ από κοντά με την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα του Σκαλαίου κάνοντας το 0-1.
Στο 85′ ο Στυλιανόπουλος εκτέλεσε το φάουλ, ο Αντωναίος έκανε το σουτ με την μπάλα να σταμάταει στο δοκάρι και στην επαναφορά από κοντά ο Κορδελάκος με πλάσε ισοφάρισε σε 1-1.
Στο 86′ ο Παναγιωτακόπουλος έκανε το σουτ με τον Σκαλαίο να διώχνει, ο Σουπούλι έγινε κάτοχος της μπάλας και με πλάσε διαμόρφωσε το τελικό 1-2.
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Σκαλαίος, Κυριαζής, Κουκέας, Κορδελάκος, Αντωναίος, Παπαδόπουλος (70′ Παλαμάρας), Σκουφάκης (70′ Σαραντόπουλος), Ζέππος, Παπαδέας, Τρικουράκης, Μάλαμας (46′ Στυλιανόπουλος).
ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: Μπέλι, Αποστολόπουλος, Μαργαρώνης, Μπεγκλετσής, Γαργαρώνης, Σουπούλι, Λυδιώτης, Γεωργόπουλος (82′ λ.τρ. Μίτροφ), Παναγιωτακόπουλος, Μανδραπήλιας (92′ Σιγιέρης), Σταματογιαννόπουλος.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη