google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Οι δράσεις πολιτισμού σε όλο το Δήμο από την Κοινωφελή Επιχείρηση

Οι δράσεις πολιτισμού σε όλο το Δήμο από την Κοινωφελή Επιχείρηση

Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Τριφυλίας στο ξεκίνημα της καινούργιας σχολικής χρονιάς εύχονται σε όλους τους εκπαιδευτικούς καιτους μαθητές μια δημιουργική και εκπαιδευτικά παραγωγική χρονιά αλλά και δύναμη προκειμένου να ξεπεραστούν τα όποιαπροβλήματα υπάρξουν.
Μαζί με τα μαθήματα στα σχολεία ξεκινούν και οι εγγραφές στο Ωδείο, το Εικαστικό Εργαστήρι και τη Σχολή Τέχνης του Δήμου Τριφυλίας. Τα τμήματα αυτά λειτουργούσαν εδώ και αρκετάχρόνια στους πρώην Δήμους Γαργαλιάνων και Κυπαρισσίας. Η καινούργια Κοινωφελής Επιχείρηση συνεχίζει τη λειτουργία τουςγιατί προσφέρουν ουσιαστικό έργο στον τομέα της μουσικής, τωνεικαστικών, του κλασσικού και του σύγχρονου χορού και μάλιστααπευθύνονται σε όλες τις ηλικίες των πολιτών. Καλύπτουν ακόμα ανάγκες που το κλασσικό σχολείο, η ιδιωτική πρωτοβουλία και οισυλλογικές προσπάθειες (με εξαίρεση το ΜΕΣΚ στον τομέα τουχορού) δεν έχουν καταφέρει μέχρι στιγμής να καλύψουν .Πιστεύουμε ότι πολλοί συμπολίτες μας θα μπορέσουν νακαλύψουν δημιουργικά το χρόνο τους αποκαλύπτοντας μάλιστα το ταλέντο τους σε κάποιο από τα τμήματα αυτά. Αυτούς τουςδύσκολους καιρούς η τέχνη μπορεί να λειτουργήσει θεραπευτικά στο άγχος και την κατάθλιψη της εποχής που βιώνουμε.
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΩΔΕΙΟ
Στο Ωδείο διδάσκονται αρμόνιο, πιάνο, κιθάρα και ηλεκτρική κιθάρα. Το Ωδείο έχει έδρα την Κυπαρισσία και στεγάζεται στο κτίριο του Δημαρχείου (είσοδος από τη Δημοτική Φιλαρμονική).Οι εγγραφές θα γίνονται από την Τρίτη 13/9/2011 από τις 2.00μμ ως τις 10.00 μμ. . Τα δίδακτρα είναι 40 € για το πρώτο παιδί,20 € για το δεύτερο και η φοίτηση θα είναι δωρεάν για το τρίτο. Επίσης θα γίνεται έκπτωση 25% στα παιδιά που εγγράφονται στις Φιλαρμονικές και έκπτωση 50% στα παιδιά που προσφέρουνυπηρεσίες σε αυτές. Περισσότερες πληροφορίες για ταμαθήματα πιάνου και αρμονίου στον κ. Νίκο Παπαδήμο,τηλέφωνο 6957813257 και για τα μαθήματα κιθάρας στον κ.Σπύρο Πετρωνίου τηλέφωνο 6974721668.
ΕΙΚΑΣΤΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ
Το Εικαστικό Εργαστήρι έχει έδρα την Κυπαρισσία και στεγάζεταικαι αυτό στο κτίριο του Δημαρχείου. Φέτος θα λειτουργήσουν τμήματα σχεδίου και ζωγραφικής για ενήλικες. Για τα τμήματατης ζωγραφικής παιδιών, της κεραμικής και αγιογραφίας θα ζητηθούν αιτήσεις ενδιαφέροντος και ανάλογα με τον αριθμότους θα κριθεί από το Δ.Σ. αν θα λειτουργήσουν εφ` όσον βέβαια ξεπεραστούν έγκαιρα τα διαδικαστικά προβλήματα. Ταδίδακτρα για τους ενήλικες θα είναι 30 € και για τα παιδιά 15 €.Οι εγγραφές θα γίνονται κάθε Παρασκευή από τις 5.00 μμ ως τις9.00 μμ και το Σάββατο από τις 10.00 πμ ως τις 1.00 μμ. Γιαπερισσότερες πληροφορίες στον κ. Νίκο Ζαχαρίου στατηλέφωνα 27610-22980, 6977017876.
ΣΧΟΛΗ ΤΕΧΝΗΣ
Στη Σχολή Τέχνης που έχει έδρα τους Γαργαλιάνους διδάσκονται κλασσικό μπαλέτο και σύγχρονος χορός σε νήπια, παιδιά καιεφήβους. Οι εγγραφές γίνονται καθημερινά από τις 9.00 πμ. ωςτις 12.30 μμ στο κτίριο της Σχολής Τέχνης. Τα δίδακτρα θα είναι10 € για κάθε παιδί. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε νααπευθύνεστε στην κ. Άννα Πέππα στο τηλέφωνο 27630 - 23170

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη