google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Επίσκεψη Γκούμα στο Δημαρχείο Τριφυλίας

Επίσκεψη Γκούμα στο Δημαρχείο Τριφυλίας

ΤΗΝ εμπέδωση κλίματος εμπιστοσύνης αλλά και δύναμη ελπίδας στους επαγγελματίες προσπαθεί να μεταδώσει στους επαγγελματίες καλλιεργώντας μια νέα εποχή με τον συνδυασμό του 'Νέο Επιμελητήριο' ο υποψήφιος Πρόεδρος για το Επιμελητήριο Μεσσηνίας και γνωστός εξαγωγές Γιώργος Γκούμας ο οποίος μετέβη στην Κυπαρισσία για εθιμοτυπική επίσκεψη στο Δήμαρχο Τριφυλίας όπου είχαν μια εποικοδομητική συζήτηση.
Στην συζήτηση που κινήθηκε σε θετικό κλίμα καταγράφηκε η νέα προοπτική που αφορά το Επιμελητήριο καθώς η αλλαγή πλεύσης με ουσιαστική πολιτική για να αλλάξει το επιχειρηματικό κλίμα αλλά και να υπάρξει ουσιαστική φωνή του εμπορικού κόσμου στην κεντρική εξουσία με δεδομένη την οικονομική κρίση που μαστίζει όλους τους κλάδους πρωτογενούς και τριτογενούς ανάπτυξης, ιδίως αν αναλογιστούμε ότι στη περιοχή μας υπάρχει σημαντικός όγκος αγροτικής δραστηριότητας. Στην συζήτηση έδωσαν το παρών οι Αντιδήμαρχοι κ. Σαμπαζιώτης και Π. Τσίγγανος, ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ κ. Περικλής Μαντάς, εκπρόσωποι του συνδυασμού του οι οποίοι συζήτησαν τις πρόσφατες εξελίξεις.
Ευδιάθετος ο κ .Γκούμας υποσχέθηκε ότι θα επανέλθει στην περιοχή μας προκειμένου να έρθει σε επαφή με τους παραγωγικούς φορείς της περιοχής μας αλλά και τον απλό κόσμο...

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη