google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Εκλογές για την Π.Ε.Δ. στο Δ.Σ Τριφυλίας με πρωτιά Ζαχαρία Κανελλόπουλου

Εκλογές για την Π.Ε.Δ. στο Δ.Σ Τριφυλίας με πρωτιά Ζαχαρία Κανελλόπουλου

Εκλέχτηκαν κατά την διάρκεια συνεδρίασης του Δ.Σ. Τριφυλίας σε μυστική ψηφοφορία όπως προεβλεπε η σχετική εγκύκλιος οι εκπρόσωποι του Δήμου για την Περιφερειακή Ενωση Δήμων οι οποίοι θα μας εκπροσωπήσουν με άνετη επικράτηση σε πρωτιά ψήφων του δημοτικού συμβούλου Ζαχαρία Κανελλόπουλου απο την πλειοψηφία.
Πιο αναλυτικά σύμφωνα με την εγκύκλιο που διάβασε ο Πρόεδρος του Σώματος κ. Καλκαβούρας εκλέγονται εκτός από το Δήμαρχο 3 εκπροσωποι απο την πλειοψηφία με αναπληρωματικό και 2 από την μειοψηφία με αναπληρωματικό. Μάλιστα η παρουσία μελών από το Δήμο έχει ιδαίτερη σημασία για προώθηση θεμάτων που αφορούν τους Καλλικρατικούς Δήμους σε μια δύσκολη εποχή σε ότι αφορά την κατανομή πόρων από την κεντρική εξουσία. Η ψηφοφορία κύλησε ομαλά χωρίς προβλήματα και ιδού τα αποτελέσματα.
Ετσι απο την πλειοψηφία πρώτος εκλεγμένος με 11 συνολικά ψήφους ήρθε ο Ζαχαρίας Κανελλόπουλος μετά από πρόταση της πλειοψηφικής παράταξης, ενώ μετά από κλήρωση επειδή ισοψήφισαν με 9 ψήφους ήρθαν οι κ. Θεόδωρος Δεληγιάννης και Π. Τσίγγανος με αναπληρωματικό τον Γιάννη Φιλντίση. Από την μειοψηφία εκλέχτηκαν οι Δημήτρης Σωτηρόπουλος με 9 ψήφους και Σωτ. Μπακούρος με 8 ψήφους και αναπληρωματικό μέλος τον Γιώργο Γαλάνη.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη