Ακόμα και το Δώριο θέλει φυλακές...για ανάπτυξη!

ΜΕΡΙΚΟΙ θεωρούν ότι οι φυλακές θα φέρουν ανάπτυξη αλλά μάλλον έχουν ξεγελαστεί οικτρά.Ομόφωνα το Δημοτικό Συμβούλιο Οιχαλίας αποφάσισε την διεκδίκηση δημιουργίας φυλακών στα όρια του δήμους τους και πιο συγκεκριμένα στην περιοχή του Δωρίου. Περιοχή για την οποία είχε προϋπάρξει ομόφωνη απόφαση του τότε Δημοτικού Συμβουλίου Δωρίου.
Εισηγούμενος το θέμα ο δήμαρχος Φίλιππος Μπάμης υπεραμυνόμενος της πρότασής τους.
Σημείωσε ότι πριν 5 χρόνια ο πρώην Δήμος Δωρίου είχε πάρει ομόφωνη απόφαση ότι δέχονται τις φυλακές στην περιοχή. Θετικό επίσης τόνισε είναι ότι από την περιοχή θα διέλθει η Ολυμπία Οδός, καθώς χρειάζεται να είναι κοντά μια κεντρική αρτηρία, ενώ έχει βρεθεί και η περιοχή στο Δώριο που μπορούν να γίνουν. Ζήτησε από το Σώμα να ψηφίσει θετικά τονίζοντας ότι αν παρθεί μια απόφαση άμεσα, ώστε το θέμα να προχωρήσει.
Ο δημοτικός σύμβουλος Αντώνης Τάκης, πρώην δήμαρχος Δωρίου, επισήμανε ότι ο Δήμος Δωρίου μελέτησε πολύ καλά το θέμα αυτό πριν πάρει την συγκεκριμένη απόφαση που ήταν ομόφωνη και σε αυτή είχαν συμμετάσχει όλοι οι σύλλογοι και οι φορείς και είχαν συμφωνήσει στη δημιουργία φυλακών. Υποστήριξε ότι υπάρχει και ο χώρος που είναι προς την Αμφιθέα, ενώ τόνισε και την καλή πρόσβαση που θα έχει το Δώριο με την Ολυμπία Οδό, αφού στο Δώριο προβλέπεται να γίνει κόμβος. Οι φυλακές θα φέρουν όφελος για την περιοχή -κατέληξε- και ζήτησε από το Σώμα να πάρει μια ομόφωνη απόφαση υπέρ αυτού του αιτήματος
Share on Google Plus

About kyparissiotis