google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Εκκληση στους καταναλωτές να στηρίξουν την τοπική αγορά

Εκκληση στους καταναλωτές να στηρίξουν την τοπική αγορά

Κάλεσμα προς τους Κυπαρίσσους καταναλωτές και επισκέπτες να στηρίξουν τα τοπικά εμπορικά καταστήματα εν όψη της περιόδου του Πάσχα, απευθύνει ο Εμπορικός Σύλλογος Κυπαρισσίας.
Όπως τόνισεο νεοεκλεγείς Πρόεδρος ΠαναγιώτηςΠαναγιωτόπουλος, η οικονομική κρίση που πλήττει τον τόπο μας μάς αφορά άμεσα!Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η προώθηση και η προάσπιση των συμφερόντων των μικρώνεπιχειρήσεων αποτελεί το οξυγόνο του τόπου μας και κρίνει την αναπτυξιακή μαςπορεία και την ευημερία μας. Στηρίζουμε τους τοπικούς επιχειρηματίες, τη μικρομεσαία επιχείρηση. Τείνουμε χέριβοήθειας προς όσους μάχονται καθημερινά μέσα στο δυσμενές κλίμα που επικρατεί.Από την κρίση αυτή πρέπει να βγούμε μαζί!
Αυτό που πρέπει λοιπόν να περάσει ως μήνυμα σ’ αυτή τη δύσκολη οικονομικά περίοδο που διανύουμε,είναι ότι θα πρέπει όλοι μας να στηρίξουμε τις τοπικές επιχειρήσεις και τατοπικά προϊόντα.
Φυσικά πρέπει και οι ίδιοι οι επαγγελματίες να γίνουμε πιο ανταγωνιστικοί. Θα πρέπεινα ξεκινήσουμε από τους εαυτούς μας και από το προσωπικό μας, υπογραμμίζει οΑντιπρόεδρος του Συλλόγου Δημήτριος Αβδάλας. Αυτό σημαίνει ευγένεια, ευχάριστηπροσωπικότητα, χαμόγελο, καθαριότητα, καλή γνώση του αντικειμένου, ποιότηταστις παροχές, τιμές που να πλησιάζουν τουλάχιστον αυτές που θα βρούμεπαρά διπλά, έξυπνες προσφορές, εξυπηρέτηση και όχι πίεση να αγοράσεις ήκατεβασμένα μούτρα σε περίπτωση που δεν….. και σε καμία περίπτωση διακρίσεις ή«σνομπιστική» συμπεριφορά γιατί και δυσφήμιση γίνεται και δεν αγοράζεις και ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!
Σε μια προσπάθεια να ενισχυθεί η αγορά και να δοθεί εορταστικό κλίμα κυκλοφόρησε μια αφίσα από τον Εμπορικό Σύλλογο Κυπαρισσίας, που καλεί τους καταναλωτές να ψωνίζουν από τις τοπικέςεπιχειρήσεις, τοποθετηθήκαν εορταστικά πανό σε κεντρικά σημεία της πόλης ενώ πρόκειται να γίνει παράγωγη 1-2 ραδιοφωνικών σποτ στους τοπικούς ραδιοφωνικούς σταθμούς.
Επιπλέον, ετοιμάζεται να τοποθετηθεί περίπτερο στην κεντρική αγορά της πόλης όπου θα μοιράζονται ευχητήριες κάρτες και γλυκίσματα στουςκαταναλωτές και επισκέπτες της πόλης μας τη Μ. Παρασκευή και το Μ. Σάββατο.
Επίσης, σε συνεργασία με άλλους συλλόγους πρόκειταινα διοργανωθεί ένα τριήμερο εορταστικών εκδηλώσεων με την ευκαιρία της εορτήςτου Συλλόγου .
Για την καλύτερη εξυπηρέτηση του καταναλωτικού κοινού, τα εμπορικά καταστήματα τηςπόλης θα λειτουργήσουν με διευρυμένο ωράριο ώστε να ανταποκριθούν στην αυξημένηζήτηση της αγοράς λόγω της εορτής του Πάσχα. Το ωράριο θα ισχύει κατά τηνπερίοδο της Μεγάλης Εβδομάδας και θα είναι το ακόλουθο:
Μ.ΤΕΤΑΡΤΗ: ΠΡΩΙ: 8.00-14.00 ΑΠΟΓΕΥΜΑ: 17.30-21.00

Μ.ΠΕΜΠΤΗ: ΠΡΩΙ: 8.00-14.00 ΑΠΟΓΕΥΜΑ: 17.30-21.00

Μ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: ΠΡΩΙ: 8.00-16.00 ΑΠΟΓΕΥΜΑ: ΚΛΕΙΣΤΑ

Μ.ΣΑΒΒΑΤΟ: ΠΡΩΙ :8.00-18.00 ΑΠΟΓΕΥΜΑ : ΚΛΕΙΣΤΑ

ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ: ΚΛΕΙΣΤΑ

ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ: ΚΛΕΙΣΤΑ

Ευχόμαστε σε όλους τους επισκέπτεςκαι συμπολίτες Καλή Ανάσταση!

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη