Κλιμάκιο της Εθνικής ομάδας Κολύμβησης Αυστρίας στη Κυπαρισσία

Ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ τουρισμός αποτελεί πρόκληση για την Κυπαρισσία καθώς έχει σημειώσει μεγάλες επιτυχίες σε όλα τα αθλήματα και το Κολυμβητήριο της πόλης αποτελεί ένα στολίδι για την Πελοπόννησο καθώς την Μεγάλη Εβδομάδα θα προπονηθούν 4 μεγάλες ομάδες της Αθήνας και απο ότι μάθαμε ετοιμάζεται η διοργάνωση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος τον Ιούνιο σε συνεργασία με την Ομοσπονδία.
Ομως η μεγαλύτερη επιτυχία που συγκεντρώνει το Κολυμβητήριο προέρχεται απο την αναγνώριση και Ευρωπαικών εθνικών ομάδων καθώς απο σήμερα φιλοξνείεται μέχρι τις αρχές Μαίου προκειμένου να κάνει την προετοιμασια της ενόψει του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος στην Κίνα, κλιμάκιο της Εθνικής ομαδας Κολύμβησης απο την Αυστρία με τον προπονητή τους. Πιο αναλυτικά 8 μέλη της Εθνικής ομάδας - εκ των οποίων 2 είναι Πανευρωπαικοί πρωταθλητές στην κατηγορία τους- μαζί με τον Προπονητή τους έκαναν ομαδική και ατομική χρονομέτρηση στην πισίνα Ολυμπιακών διαστάσεων.
Οπως μας δήλωσε ο Προπονητής έμειναν ικανοποιημένοι απο την αρτιότητα των εγκαταστάσεων αλλά και την περιοχή που επελέγη η εγκατάσταση του Κολυμβητηρίου συνδυάζοντας βουνό και θάλασσα σε μια πανέμορφη περιοχή, ενώ τόνισε ότι η προετοιμασία είναι δεδομενη μιλώντας με πολύ καλά λόγια για την Ελληνική φιλοξενία. Η ηλικία των αθλητών είναι απο 17 ως 23 ετών ενώ την προπόνηση παρακολούθησε ο Προπονητής του ΝΟΚΥ κ. Γιάννης Πετρίδης ο οποιος μας εκμυστηρεύτηκε ότι στην Εθνική Αυστρίας υπάρχει στο τεχνικό συμβούλιο και ένας Ελληνας ο οποίος πρότεινε σε συνεργασία με την Ομοσπονδία την πόλη μας για την προετοιμασία του κλιμακίου. Αξίζει να τονίσουμε ότι οι αθλητές έδειξαν να απολαμβάνουν το νερό και μάλιστα μας είπαν ότι η περιοχή είναι ιδανική για διακοπές και μαύρισμα κάτω απο τον ήλιο...
Share on Google Plus

About kyparissiotis

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

felix = θεός