google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Οι ελλείψεις προσωπικού στους Παιδικούς σταθμούς στο επίκεντρο

Οι ελλείψεις προσωπικού στους Παιδικούς σταθμούς στο επίκεντρο

ΜΕ τους πιδικούς σταθμούς και το Γραφείο Αντιπολίτευσης ασχολήθηκε στα κετός ημερήσιας διάταξης θέματα το Δ.Σ. Τριφυλίας με ενημερωτικό κυρίως χαρακτήρα.
Ο Δήμαρχος Κώστας Κόλλιας τόνισε ότι υπάρχει χωροταξικό πρόβλημα κατανομής της έδρας σε ότι αφορά την παρουσία γραφείου αντιπολίτευσης καθώς έχουμε εκφράσει αίτημα μεταστέγασης του ΚΕΠ Νομαρχίας ώστε να εξυπηρετούνται οι πολίτες της Τριφυλίας.
Σχετικά με τις καταργήσεις σχολείων πρόσθεσε ότι "Σήμερα έγινε σύσκεψη στο υπουργείο Παιδείας παρουσία του κ. Μερκούρη και πολλές δυνάμεις έχουν εντείνει τον αγώνα, θα εντείνουμε τον αγώνα με επαφές σε περιφέρεια και υπουργείου".
Για το ζήτημα των παιδικών σταθμών ενημέρωσε το Σώμα ότι οι "2 Βρεφονηπιακοί σταθμοί Κυπαρισσίας και Φιλιατρών δεν κατάφεραν να καλύψουν όλες τις αιτήσεις μικρών παιδιών λόγω έλλειψης προσωπικού όπου 50 αιτήσεις είχαμε στη Κυπαρισσία, ενώ θελήσαμε να αποσπάσουμε προσωρινά μια βρεφονηπιοκόμο από Κοπανάκι και Πυργάκι που έχουν μικρό αριθμό παιδιών. Είναι αλήθεια ότι έγινε συνεννόηση για την σεζόν αλλά τελικά λόγω τοπικιστικών ανησυχιών υπήρξε αντίδραση από τα Δ.Σ. των Παιδικών σταθμών και παρά την απόφαση του Δήμου να προχωρήσει στην προσωρινή απόσπαση δεν τελεσφόρησε" . Ζήτησε βοήθεια από συμβούλους για τα διορισμένα Δ.Σ. από προηγούμενους Δημάρχους. Τέλος ο Συνεταιρισμός Νέδα ζήτησε να υλοποιηθεί έκθεση βιβλίου στη κεντρική πλατεία της πόλης.
Ο Κουκούμης μίλησε για τα προβλήματα του Παιδικού σταθμού Κυπαρισσίας λόγω αιτήσεων ζητώντας ενημέρωση από το Σώμα. Aναφορά έγινε για τις αποκριάτικες εκδηλώσεις στο Δήμο Τριφυλίας και συλλογική συμμετοχή.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη