google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Πρεμιέρα για τις 2 Επιτροπές του Δήμου Τριφυλίας

Πρεμιέρα για τις 2 Επιτροπές του Δήμου Τριφυλίας

ΠΡΕΜΙΕΡΑ για τις νέες επιτροπές που συγκροτήθηκαν αναμένεται να έχουμε την ερχόμενη Δευτέρα 17 του μηνός καθώς διεξάγεται η πρώτη συνεδρίαση για την Οικονομική Επιτροπή και την Επιτροπή Ποιότητας Ζωής του Δήμου Τριφυλίας.
Η συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση θα πραγματοποιηθεί στις 6 το απόγευμα στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου στην Κυπαρισσία, όπου θα συζητηθούν και θα ληφθούν αποφάσεις για τα παρακάτω θέματα: Συγκρότηση σε Σώμα της Οικονομικής Επιτροπής, εκλογή αντιπροέδρου. Ακολουθεί η Εγκριση των αποφάσεων 1, 2, 4, 7, 9, 10, 11, 15, 18 αποφάσεων του δημάρχου. Εκδοση 1ου εντάλματος προπληρωμής για τις ανάγκες αλληλογραφίας του Δήμου Τριφυλίας και ορισμός υπολόγων. Εκδοση εντάλματος προπληρωμής για κάλυψη τελών κυκλοφορίας, ασφάλειας και δαπάνες ΚΤΕΟ των οχημάτων του δήμου και ορισμός υπολόγου. Εκδοση 1ου εντάλματος προπλρωμής για κάλυψη αναγκών του προγράμματος “Γαλάζια Σημαία“ και ορισμός υπολόγου.
Στις 7.30 σύμφωνα με την σχετική πρόσκληση αναμένεται να συνεδριάσει η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής. Τα θέματα που θα συζητηθούν και θα ληφθούν αποφάσεις είναι η συγκρότηση σε Σώμα, η εκλογή αντιπροέδρου και η καταγραφή αναγκών του Δήμου Τριφυλίας σε οχήματα και μηχανήματα, με σκοπό την υποβολή αιτήματος για παραχώρηση αποσυρθέντων από τις πρώην ΔΕΣΕ Τρίπολης και Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Μεσσηνίας.
Αξίζει να τονίσουμε ότι αναμένονται και οι συνεδριάσεις των Δημοτικών ενοτήτων καθώς ήδη έχουν ολοκληρωθεί οι επαφές στις 3 ενότητες μεταξύ του Δημάρχου και των μελών των ενοτήτων...

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη