google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Ευρεία σύσκεψη στο Δήμο Τριφυλίας για τον Πολιτισμό

Ευρεία σύσκεψη στο Δήμο Τριφυλίας για τον Πολιτισμό

ΕΥΡΕΙΑ ΣΥΣΚΕΨΗ για την κατάσταση, τις δραστηριότητες αλλά και την προοπτική που εμφανίζουν οι συλλογικές προσπάθειες των Πολιτιστικών συλλόγων και Σωματείων της Τριφυλίας πραγματοποιήθηκε με μεγάλο ενδιαφέρον στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Κυπαρισσίας.
Στην σύσκεψη που κάλεσε ο νέος Δήμαρχος Τριφυλίας κ. Κώστας Κόλλιας με την δημοτική ομάδα του κατατέθηκαν προτάσεις απο τους Προέδρους και εκπροσώπους όλων των Σωματείων του νέου μεγάλου Δήμου καθώς και οι φιλότιμες δράσεις που έχουν αναπτύξει στον πολιτιστικό ιστό της περιφέρειας και πολλές απο αυτές μάλιστα έχουν διακριθεί σε Πανελλήνιο επίπεδο. Κατά την υποβολή των προτάσεων που αποτυπώθηκαν οι εκπρόσωποι των Πολιτιστικών συλλόγων ζήτησαν να χρηματοδοτούνται απο το Δήμο δράσεις πολιτισμού γιατί αποτελούν κοιτίδα δημιουργικής έκφρασης ενώ αναλύθηκαν προβληματισμοί για τις αντιξοότητες που αντιμετωπίζουν.
Τις απόψεις των Συλλόγων άκουσε εκτός απο το νέο Δήμαρχο Τριφυλίας, ο Δήμαρχος Κυπαρισσίας κ. Γιώργος Σαμπαζιώτης, ο Αντιδήμαρχος Κυπαρισσίας κ. Χαράλαμπος Παγάνης, οι δημοτικοί σύμβουλοι Παναγιώτης Τσίγγανος και αρκετοί αυτοδιοικητικοί φορείς ενώ αξίζει να τονιστεί ότι απο την πλευρά της νέας Δημοτικής αρχής δόθηκε η διαβεβάιωση ότι βασική προτεραιότητα αποτελεί ο πολιτισμός και η ενίσχυσή του σε όλα τα επίπεδα λαμβάνοντας υπόψην πάντα τις επικρατούσες δημοσιονομικές συνθήκες που υπάρχουν στην χώρα μας, ενώ αναλύθηκαν και οι στόχοι που εκφράστηκαν πρόσφατα απο το συνδυασμό που ηγήθηκε στις πρόσφατες αυοτδιοικητικές εκλογές...

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη