google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Μοναδική συναυλία στο Κάστρο με τους κυπαρισσιώτες Dizzy Dizign

Μοναδική συναυλία στο Κάστρο με τους κυπαρισσιώτες Dizzy Dizign

ΜΙΑ εξαιρετική συναυλία παρουσιάστηκε το βράδυ της Τρίτης στο μπαλκόνι του Κάστρου Κυπαρισσίας με την μοναδική παρουσία ενός κυπαρισσιώτικου συγκροτήματος. Πρόκειται για παιδιά της πόλης που εδώ και 4 χρόνια έχουν μορφοποιήσει τις μουσικές τους επιλογές με το συγκρότημα το οποίο με ενθουσιασμό χειροκρότησε το κοινό. Οι Dizzy Dizign ασχολούνται περισσότερο με Progressive και Rock μουσική διασκευάζοντας γνωστές μελωδίες αλλά γράφοντας και δικές τους συνθέσεις. Έχουν ετοιμάσει δική τους παραγωγή με τραγούδια τους που θα κυκλοφορήσει σύντομα. Μέρος της δουλειάς τους μπορείτε να απολαύσετε στον ιστοχώρο του συγκροτήματος στο http://www.myspace.com/dizzydizign.
Ερμήνευσαν αρχικά ένα τραγούδι των Pink Floyd και συνέχισαν με ακούσματα απο το χώρο της προχωρημένης μουσικής σκηνής. Παρουσίασαν με μοναδική ερμηνεία τον "Κεμάλ" του Μ. Χατζηδάκη, την "Όμορφη Πόλη" του Μ. Θεοδωράκη, αλλά ερμήνευσαν και με το δικό τους τρόπο δημιουργίες της ξένης μουσικής σκηνής. Μαζί τους συμμετείχαν φίλοι και συμπαραστάτες του γκρουπ, ο Δημήτρης στο βιολί ο Μάριος στην ηλεκτρική κιθάρα και ο Θανάσης στο σαξόφωνο, ενώ τα φωνητικά και από τους τέσσερεις ήταν εξαίσια με μοναδικό ηχόχρωμα. Παρών στην εκδήλωση ήταν και ο Δήμαρχος κ. Σαμπαζιώτης.
Στο συγκρότημα όπως αναφέρουν στο προφίλ τους συμμετέχουν οι
Dimitris - guitars, lead vox_ Sakis - drums, vox_ Stefanos - keys, vox_ Panagiotis - bass
Read more: http://www.myspace.com/dizzydizign#ixzz0wJgw8rvN

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη