google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Στηρίζει Κατσίβελα ο Γρ. Γκότσης

Στηρίζει Κατσίβελα ο Γρ. Γκότσης

Την, ενδεχόμενη, γαλάζια υποψηφιότητα για το αξίωμα του Δημάρχου Τριφυλίας, του γιατρού Τάκη Κατσίβελα από τους Γαργαλιάνους στηρίζει με δήλωσή του στο «Θάρρος» ο Αντιδήμαρχος Κυπαρισσίας Γρηγόρης Γκότσης, ο οποίος, θυμίζουμε, έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον να ηγηθεί Συνδυασμού με κομματικό χρίσμα.
Ερωτηθείς απο την εφημερίδα ο κ. Γκότσης πώς θα έβλεπε μια ενδεχόμενη υποψηφιότητα του κ. Κατσίβελα για το αξίωμα του Δημάρχου Τριφυλίας, απάντησε ως εξής:
«Η απάντησή μου είναι ακριβώς αυτή που πριν από είκοσι μέρες, στις 25 Ιουλίου, φιλοξενήσατε στο Κυριακάτικο φύλλο της εφημερίδας σας. Σας θυμίζω πως, τότε, μεταξύ των άλλων, σας δήλωσα πως αν υπάρξει υποψηφιότητα από άλλον Καποδιστριακό Δήμο που εντάχθηκε στο νέο Δήμο Τριφυλίας, που να μπορεί να ενώνει και να αμβλύνει τις όποιες επιφυλάξεις έχουν ακουστεί, είμαι πρόθυμος να τη στηρίξω. Γιατί πιστεύω βαθιά πως, ο δεύτερος μεγαλύτερος Δήμος του νομού έχει μία μόνο επιλογή: να πετύχει. Ως εκ τούτου, αντιλαμβάνεστε πως η ενδεχόμενη υποψηφιότητα του κ. Κατσίβελα, την οποία μάλιστα θεωρώ ενωτική, θα την στηρίξω με όλες τις δυνάμεις μου, παραιτούμενος της υποψηφιότητάς μου για το αξίωμα του Δημάρχου και μέσα από το Συνδυασμό του – αν μου ζητηθεί – θα αγωνιστώ για να μπορέσει αυτός ο νέος Δήμος να προχωρήσει στο δρόμο της ισόρροπης ανάπτυξης και της προόδου προς όφελος όλων των πολιτών του. Θέλω να ελπίζω πως οι Δήμαρχοι και όλοι οι συνάδελφοι των καταργούμενων Καποδιστριακών Δήμων που θα αποτελούν το νέο Δήμο Τριφυλίας και που απέδειξαν με το έργο τους την αξιοσύνη τους στους Δήμους που υπηρέτησαν, θα δώσουν μέσα από αυτό τον ενωτικό Συνδυασμό τη μάχη για να τους δοθεί η δυνατότητα να συνεχίσουν να προσφέρουν στον τόπο τους και έτσι να συμβάλουν αποφασιστικά στην ανάπτυξη του μεγάλου Δήμου Τριφυλίας. Πιστεύω πραγματικά πως, όλοι μαζί, αυτό το μεγάλο Δήμο με τα αμέτρητα χιλιόμετρα μαγευτικής παραλίας, με τους πανέμορφους ορεινούς όγκους, με την μεγάλη ποικιλία και υψηλή ποιότητα γεωργικών προϊόντων και τα αμύθητης αξίας μνημεία της πολιτιστικής μας κληρονομιάς, να τον κάνουμε πρότυπο ανάπτυξης, αρκεί όλοι να το πιστέψουμε και να εργαστούμε προς αυτή την κατεύθυνση αποβάλλοντας τα όποια κατάλοιπα τοπικισμού μας άφησαν οι Καποδιστριακοί Δήμοι».

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη