google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Το πλούσιο συγγραφικό έργο του Δημ. Μητρόπουλου στο Λαογραφικό Μουσείο

Το πλούσιο συγγραφικό έργο του Δημ. Μητρόπουλου στο Λαογραφικό Μουσείο

Με διοργανωτές τον Δήμο και την Ομοσπονδία Συλλόγων – Συνδέσμων Τριφυλίας στο Λαογραφικό Μουσείο πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση δυο (2) βιβλίων του συμπατριώτη μας κου Δημήτριου Μητρόπουλου, Αντιστράτηγου Επίτιμου Υπαρχηγού της Ελληνικής αστυνομίας, με τίτλους:
Α) ΕΠΙΤΟΜΗ (Επικοινωνία – Δημόσιες σχέσεις – Αρχής Επαγγελματικής Δεοντολογίας – Εθιμοτυπία). Β) Τα Ναρκωτικά και η Αντιμετώπισή τους.
Την συγγραφική δραστηριότητα του συμπατριώτη μας προλόγισαν σε ομιλίες τους οι κ.κ.: ο κ.Φώτης Βλάχος – Αντιστράτηγος – Επιτελάρχης Αρχηγείου ΕΛ.ΑΣ. ε.τ Δημήτρης Μητρόπουλος – Νομικός, Στάθης Παρασκευόπουλος – Πάρεδρος Παιδαγωγικού Ινστιτούτου – Πρόεδρος του Συλλόγου Ιστορικών Συγγραφέων, Γιάννης Χρυσός – Αντισ/λέας Αρείου Πάγου ε.τ. Στην εκδήλωση το παρών στο Λαογραφικό Μουσείο έδωσαν ο Δήμαρχος της πόλης κ. Γιώργος Σαμπαζιώτης, ο Αντιδήμαρχος κ. Γρηγόρης Γκότσης, ο Αστυνομικός Διευθυντής του Νομού κ. Νίκος Μπάστας, δημοτικοί σύμβουλοι και εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων.
Ιδιαίτερη αξία για τον συγγραφέα αποτέλεσε η ομιλία του κ. Βλάχου που εστίασε στις αρχές εθιμοτυπίας μεταξύ των κρατικών και μη λειτουργών αλλά και την αναφορά των βιβλίων του συγγραφέα για τα ναρκωτικά υπενθυμίζοντας ότι αποτελεί μέγιστο κοινωνικό πρόβλημα παρουσιάζοντας στοιχεία που αποδεικνύουν την θραύση που κάνουν σε όλο και μικρότερες ηλικίες όσο και στις γενεσιουργές αιτίες που οδηγούν τους νέους στο λευκό θάνατο. Ο νομικός κ. Μητρόπουλος επισήμανε τις αρχές των διαπροσωπικών σχέσεων αλλά και τον τρόπο γραφής των βιβλίων μέσω πηγών απο τον συγγραφέα.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη