google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Χιούμορ και χειροκρότημα στην παράσταση των Ρέππα- Παπαθανασίου

Χιούμορ και χειροκρότημα στην παράσταση των Ρέππα- Παπαθανασίου

ΜΕ μεγάλη επιτυχία και πλήθος θεατών που κατέκλυσαν το λιμάνι της Κυπαρισσίας παρουσιάστηκε η έξοχη θεατρική παράσταση 'Ο Φίλος μου ο Λευτεράκης' των Ρέππα- Παπαθανασίου με γνωστούς ηθοποιούς που έδωσαν ρεσιτάλ ερμηνείας για μια ακόμα φορά αλλά και τα χειροκροτήματα που ξεσπούσαν ανά πάσα στιγμή.
Η βραδιά ήταν ιδανική για θέατρο κάτω απο το Αυγουστιάτικο φεγγάρι ενώ ο χώρος με τα φώτα του λιμανιού μαζί με την προβλήτα και την θέα προς την πόλη ήταν μοναδική. Για εμάς που θέλουμε ολοκληρωμένη την εικόνα ίσως κάποια στιγμή να δούμε στο Λιμάνι μια παράσταση υπο το φως των καικιών και γιατί όχι ενός κρουαζιερόπολοιου που θα προσεγγίζει την περιοχή. Ο κόσμος μετέχει ενεργά όπως και οι επισκέπτες που απολαμβάνουν όλες τις εκδηλώσεις που έχει ανακοινώσει ο Δήμος στο πλαίσιο του Πολιτιστικού καλοκαιριού μαζί με πλήθος δραστηριοτήτων. Σε ότι αφορά την παράσταση μοναδική ήταν η ερμηνεία του Γιάννη Τσιμιτσέλη αλλά και του θιάσου μαζί με τον Πέτρο Μπουσουλόπουλο όπου τα αυτόγραφα απο τους θεατές ήταν αρκετά μετά το τέλος της παράστασης.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη