google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Κολυμβητική ημερίδα απο τον ΝΟ.ΚΥ στο Κολυμβητήριο

Κολυμβητική ημερίδα απο τον ΝΟ.ΚΥ στο Κολυμβητήριο

ME μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Κολυμβητική ημερίδα του Ναυταθλητικού ομίλου Κυπαρισσίας στο Δημοτικό Κολυμβητήριο με την παρουσία αυτοδιοικητικών παραγόντων και πλήθος κόσμου που χειροκρότησε τα 'δελφινια' του δραστήριου Ομίλου το οποίο δίκαια έχει κατακτήσει πολλες περγαμηνές και επιτυχίες στο ενεργητικό του χάρη στην άοκνη προσπάθεια που διεξάγεται εδώ και χρόνια.
Στην ημερίδα αθλητισμού ο Προπονητής της Ομάδας κ. Γιάννης Πετρίδης αναφέρθηκε στην παρουσία των μικρών ηλικιών που κόσμησαν το Κολυμβητήριο καθώς ο ΝΟ.ΚΥ έχει συνολικά περισσότερα απο 80 παιδιά νεαρών ηλικιών και εφήβων ενώ αθλητές του μετέχουν σε Πανελλήνια πρωταθλήματα και δραστηριότητες. Ο προπονητής συνεχάρη τους τοπικούς φορείς όπως το Δήμο και το Δ.Σ. του Νομικού προσώπου του ιδρύματος καθώς και την Διοίκηση της ομάδας για το έργο τους ενώ τιμήθηκε με τιμητική πλακέτα απο τους διακεκριμένους αθλητές και αθλήτριες σε μια συγκινητική στιγμή.
Στο αγωνιστικό μέρος έξοχη ήταν η ημερίδα με τους μικρούς ηλικίας απο 5 ετών και άνω που έκλεψαν την παράσταση, ενώ το παρών έδωσαν αρκετοί γονείς που χειροκρότησαν τα νέα παιδιά, κάνοντας διαδρομές απο 30 μέτρα εως 100 μέτρα αλλά και μικτή Κολύμβηση. Απονομές έκαναν κατά την διάρκεια των ηλικιακών ενοτήτων που ακολούθησαν τόσο ο Δήμαρχος Κυπαρισσίας κ. Γιώργος Σαμπαζιώτης, ο πρώην Αντιδήμαρχος κ. Δημήτρης Στρατικόπουλος, ο Πρόεδρος του ΝΟ.ΚΥ κ. Γιώργος Γκότσης, ενώ το παρών έδωσαν η Πρόεδρος του Δ.Σ. κα Γιάννα Κωνσταντέλου και ο δημοτικός σύμβουλος Παναγιώτης Τσίγγανος. Ο Δήμαρχος της πόλης εστίασε στην προσπάθεια της Δημοτικής αρχής που βρίσκεται κοντά σε κάθε μικρό ή μεγάλο αθλητικό γεγονός και με την υπόσχεση να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη