google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Επαφές Σαμπαζιώτη για τον 'Θησέα' στην Περιφέρεια Πελοποννήσου

Επαφές Σαμπαζιώτη για τον 'Θησέα' στην Περιφέρεια Πελοποννήσου

ΕΠΑΦΕΣ με την Διεύθυνση Προγραμματισμού της Περιφέρειας Πελοποννήσου στην Τρίπολη είχε ο Δήμαρχος Κυπαρισσίας για την πορεία των έργων του προγράμματος 'Θησέας' όπου τέθηκαν αρκετές προτεραιότητες και αναλύσεις για την πορεία έργων του Δήμου μας.
Πιο συγκεκριμένα όπως ανέφερε ο Δήμαρχος κ. Γιώργος Σαμπαζιώτης 'υπάρχει εμφανής καθυστέρηση σε όλους τους Δήμους της χώρας καθώς η Κυβερνηση έχει προβεί σε αναστολή εγκρίσεων δημοπράτησης των έργων και μας ανέφεραν ότι αυτές αναμένονται ' για να συμπληρώσει ότι 'ο Δήμος έχει καταθέσει τον σχετικό φάκελλο απο το περασμένο Αύγουστο που περιλαμβάνει τις αθλητικές εγκαταστάσεις στην παραλιακή ζώνη της πόλης και ακόμα δεν έχουμε πάρει το πράσινο φως για την προκήρυξη του σχετικού διαγωνισμού'.
Ωστόσο σημείωσε χαρακτηριστικά ότι 'αναμένονται οι τελικές αποφάσεις και όπως έχει πρόθεση η Κυβέρνηση σχεδιάζεται μια διετή παράταση του 'Θησέα' με ότι συνεπάγεται αυτό σε πόρους και φοβάμαι μήπως οδηγήσει σε ενσωμάτωση των πόρων του προγράμματος στην συνολική απόδοση χρηματοδοτήσεων που αφορούν τους νέους Δήμους με το σχέδιο Καλλικράτης και να θεωρηθεί ως χρηματοδότηση για τους νέους Δήμους. Ελπίζω να μην το πράξουν'.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη