google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Στενά παρακολουθεί ο Δήμος την μελέτη για το δρόμο Κυπαρισσίας- Φιλιατρών

Στενά παρακολουθεί ο Δήμος την μελέτη για το δρόμο Κυπαρισσίας- Φιλιατρών

Άμεση θεωρείται η παρέμβαση που πρέπει να γίνει στο δρόμο Κυπαρισσίας - Φιλιατρών εκεί όπου η ύπαρξη πλημμυρικών φαινομένων προκαλεί διαρκώς προβλήματα. Πρόσφατα άλλωστε η κυκλοφορία με την τελευταία βροχόπτωση είχε διακοπεί για αρκετές ώρες, αφού οι μπαζωμένες γράνες και χαντάκια ήταν η αιτία για να δημιουργηθούν προβλήματα σε συνδυασμό με τον μεγάλο όγκο βροχόπτωσης. Η απαραίτητη μελέτη απο τη Νομαρχία σε συνεννόηση με το δήμο Κυπαρισσίας πρόκειται να προωθηθεί άμεσα, όπως τονίζει σε δηλώσεις του στην τηλεόραση BEST ο δήμαρχος της Τριφυλιακής πρωτεύουσας, Γιώργος Σαμπαζιώτης.
Αξίζει να σημειώσουμε ότι η πρώτη αυτοψία παρουσία των κατοίκων από μηχανικούς της Νομαρχιακής αυτοδιοίκησης Μεσσηνίας έχει ήδη πραγματοποιηθεί και αναμένεται να τελεσφορήσουν οι εξελίξεις με την σύνταξη της υδραυλικής μελέτης που έχει δεσμευθεί να υλοποιήσει ο Νομάρχης Μεσσηνίας κ. Δράκος κατά την επίσκεψή του στην περιοχή. Ο Δήμος σύμφωνα με το ρεπορτάζ έχει υποδείξει τα σημεία που χρήζουν άμεσης παρέμβασης ενώ οι κάτοικοι δηλώνουν ότι θα δίνουν το παρών ώστε να προστατευθεί η περιοχή από τις ανεξέλεγκτες παρεμβάσεις ιδιωτών που δεν τηρούν την νομοθεσία.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη