google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Με συγκίνηση η αποχώρηση λόγω σύνταξης της Διευθύντριας Προσωπικού

Με συγκίνηση η αποχώρηση λόγω σύνταξης της Διευθύντριας Προσωπικού

ΜΙΑ αποχαιρετιστήρια γιορτή πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δ.Σ. Κυπαρισσίας με αφορμή την αποχώρηση λόγω συνταξιοδότησης από τον Δήμο της Προϊσταμένης Προσωπικού κας Τούλας Σταθοπούλου που αποτελεί ένα σημαντικό κεφάλαιο στο προσωπικό για 35 περίπου χρόνια ευδόκιμης καριέρας και επαφής με τους πολίτες αλλά και τους θεσμικούς παράγοντες της Δημοτικής αρχής.
Η κα Σταθοπούλου γιόρτασε με το προσωπικό παρουσία του Δημάρχου κ. Γιώργου Σαμπαζιώτη που της ευχήθηκε καλή συνέχεια για την νέα της ζωή αλλά και τις ευχές συναδέλφων της επί πολλά χρόνια που τόνισαν ότι δεν θα την ξεχάσουν αλλά περισσότερο ότι θα βρίσκονται κοντά της σε ότι χρειαστεί. Μέσα στη συγκινητική ατμόσφαιρα το κέφι ήταν αρκετό με ανταλλαγές ευχών, μεζέδων αλλά και δώρων, αλλά και στις αναφορές από την Δημοτική αρχή για την αποχώρησή της. Ευχόμαστε να γευθεί την ζωή και να μην λησμονήσει τους συναδέλφους της καθώς αποτέλεσε πρότυπο συνεργασίας και μάλιστα με επικοινωνιακό χάρισμα στο κοινό και σε όσους Δημοτικούς άρχοντες υπηρέτησε μέχρι σήμερα.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη