google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑΚΕΣ ΖΥΜΩΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ 6 ΔΗΜΟΥΣ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗ ΤΡΙΦΥΛΙΑ

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑΚΕΣ ΖΥΜΩΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ 6 ΔΗΜΟΥΣ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗ ΤΡΙΦΥΛΙΑ

 ANARTHSH


 Μπορεί να βρισκόμαστε 18 μήνες πριν τις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές (Οκτώβριος του 2023), ωστόσο, ήδη έχουν ξεκινήσει οι διαβουλεύσεις στους δήμους του Νομού για τις υποψηφιότητες.

Δήμος Καλαμάτας: Στο δήμο Καλαμάτας θα είναι υποψήφιος και πάλι ο νυν δήμαρχος, Θανάσης Βασιλόπουλος, με τη στήριξη της Νέας Δημοκρατίας. Ως εκ τούτου το ενδιαφέρον έχει στραφεί στα πρόσωπα που θα βρεθούν απέναντί του.

Το επόμενο χρονικό διάστημα αναμένεται να εξελιχθεί ακόμα περισσότερο η κουβέντα που έχει ξεκινήσεις στους κόλπους των αντιπολιτεύσεων, προκειμένου να επιλυθεί το σημαντικότερο ζήτημα, του προσώπου δηλαδή που θα ηγηθεί των παρατάξεων του κ. Κοσμόπουλου, του κ. Τζαμουράνη, του κ. Μάκαρη και της κας Κουζή. Το ενδιαφέρον του κ. Τζαμουράνη, ώστε να είναι εκείνος που θα τεθεί επικεφαλής του νέου συνδυασμού, είναι δεδομένο, ωστόσο, υπάρχουν φωνές που υποστηρίζουν ότι της προσπάθειας θα πρέπει να ηγηθεί ένα νέο και άφθαρτο πρόσωπο. Στο πλαίσιο αυτό έχει πέσει στο τραπέζι των συζητήσεων το όνομα του προέδρου του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας, Βαγγέλη Ξυγκώρου, ωστόσο, για το πρόσωπό του υπάρχουν σοβαρές ενστάσεις και από αυτοδιοικητικούς, αλλά και από κομματικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και του ΚΙΝΑΛ.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ https://kyparissiagr.blogspot.com/2022/08/6.html

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη