google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΙ ΤΟ ΠΥΡΓΟΣ-ΤΣΑΚΩΝΑ;

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΙ ΤΟ ΠΥΡΓΟΣ-ΤΣΑΚΩΝΑ;

 


Η ΠΥΡΙΝΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΤΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΗΞΕΙΣ- ΑΦΙΞΕΙΣ

Κ. Πρόεδρε κ. Περιφερειάρχη

Είναι γνωστό ότι η Δυτική Μεσσηνία και ιδιαίτερα η Τριφυλία είναι μία από τις πιο σημαντικές περιοχές της χώρας μας και για την αγροτική οικονομία και για τον τουρισμό. Οι πολύ μεγάλες επενδύσεις που έχουν γίνει στον τομέα των οπωροκηπευτικών και όχι μόνο μπορούν να δώσουν στην περιοχή χωρίς καμιά υπερβολή τον τίτλο «το περιβόλι της Ελλάδας». Επιπλέον οι πόλεις της Τριφυλίας, όπως και οι πόλεις της Νότιας Πυλίας, έχουν δυνατότητες για πολύ μεγαλύτερη απ’ ό,τι μέχρι σήμερα τουριστική ανάπτυξη.

Είναι γνωστό ότι το πιο μεγάλο εμπόδιο στην περαιτέρω ανάπτυξη είναι η έλλειψη σύγχρονων οδικών και σιδηροδρομικών υποδομών.

Αντί λοιπόν, κ. Περιφερειάρχη, να θέσετε σε προτεραιότητα το σχετικά ώριμο μελετητικά έργο για την κατασκευή ενός σύγχρονου αυτοκινητόδρομου, τμήμα Καλό Νερό – Τσακώνα, παρατηρούμε ότι το έχετε στα «αζήτητα» και παραπέμπετε την κατασκευή του στις Ελληνικές καλένδες..

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ https://kyparissiagr.blogspot.com/2022/05/blog-post_824.html

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη