google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

  


Σε μια πολύ σοβαρή καταγγελία προχωράει η Ομοσπονδία Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωση της η ΟΕΝΓΕ σύμφωνα με έγγραφα που κοινοποιήθηκαν στην Ομοσπονδία , στο νοσοκομείο Καλαμάτας καλούνται εκ της διοίκησης και του Διευθυντή Ιατρικής Υπηρεσίας να εργαστούν στο τμήμα COVID ιατροί άσχετων ειδικοτήτων (χειρουργικής, ορθοπαιδικής, οφθαλμολογίας, κλπ) υπό τη σκεπή του Διευθυντή πνευμονολόγου.

Οι νοσοκομειακοί γιατροί αναφέρουν οτι η στελέχωση ενός τέτοιου τμήματος αντί να γίνεται με προσλήψεις γιατρών συναφών ειδικοτήτων, ήτοι πνευμονολόγων και παθολόγων, ουσιαστικά προωθείται με μετακινήσεις γιατρών άσχετων προς τη νόσο Covid, θέτοντας σε κίνδυνο τους ασθενείς αλλά και εκθέτοντας ηθικά και νομικά τους γιατρούς.

Η ΟΕΝΓΕ αναφέρει οτι επίσης οτι “ενάμιση χρόνο μετά την έναρξη της πανδημίας ακόμα τα τμήματα Covid εξακολουθούν να καλύπτονται με γιατρούς άσχετων ειδικοτήτων. Το παραμύθι της κυβέρνησης για εκατοντάδες προσλήψεις αποκαλύπτεται ακόμα μια φορά.Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει βεβαίως, ούτε το μοναδικό νοσοκομείο.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ https://kyparissialive.blogspot.com/2021/09/covid.html

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη